mcalone Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2010 Herkeze merhabalar arkadaşlar. uzun zamandır güzelim sitemize uğrayamıyordum. eh naparsın o şimdi asker yani istanbulda pendik tersanesinde askerlik yapıyorum. şu anda ankaradayım ama izne çıktım. bir an önce bitmesi için dualarınızı bekliyorum yoksa bütün karargah benim yüzümden batacak anlatmak isterdim şimdiden anılarımı ama neyse yeri diiil şu an izinde ankaradayım. 24ünde tekrar teslim olucam birliğime. siteye giremyorum diye kimse darılmasın dermişim neyse ahali cümleten hoccakalın. yinede buralardayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 allah kavuştursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Allah razı olsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 sen teskere alırken göremeyiz şimdiden hayırlı teskereler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2010 teşekkür ettim. belki göremezsiniz ama illahaki haberiniz olur =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 bu ne yaww millet hep askeremi gidiyo ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 galiba öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.