chesterfield Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2010 -Öncelikle ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın. -Çıkan sonuca 50 ekleyin. -Sonra çıkan sonucu 20 ile çarpın. -Ardından çıkan sonuca 1010 ekleyin -Çıkan sonuçtan doğum yılınızı çıkartın. -4 rakamlı bir sayı çıkması lazım. -Bu sayının ilk iki hanesi ayakkabı numaranızı verecektir. -Bu sayının son iki hanesi de yaşınızı verecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 ayakkabı numarasının çıkışını anladım da yaşım nerden çıktı anlamadım seneye yaşım 1 artmış olucak ama ayakkabı numaram değişmiycek demekki sadece bu yıl için geçerli olucak bi test teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 ohaa harbiden 1 ay önce yapsaydım tutmayacaktı nasıl iş bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 herhalde dalga geçilmek için açılmış bir konu demiştim ama doğruymuş ki.. nasıl ayarlamışlarsa artık, şaşırdım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Basit bir yanıltmaca sadece Ayakkabı numaranıza "xy" deyin denklem; 20[5(xy)+50]+1010 olacak sonuç olarak elinizde 2010+100(xy) kalır eh 2010'dan doğum yılınızı düştüğünüzde yaşınız kalır elde ki bu iki basamaklı bir sayıdır. bu sayıyla da 100(xy)yi toplarsanız..... böyle yani. Bunu önümüzdeki sene yaparsanız tutmaz mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Basit bir yanıltmaca sadece Ayakkabı numaranıza "xy" deyin denklem; 20[5(xy)+50]+1010 olacak sonuç olarak elinizde 2010+100(xy) kalır eh 2010'dan doğum yılınızı düştüğünüzde yaşınız kalır elde ki bu iki basamaklı bir sayıdır. bu sayıyla da 100(xy)yi toplarsanız..... böyle yani. Bunu önümüzdeki sene yaparsanız tutmaz mesela İlla birşeyide irdelemeyin arkadaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 ayakkabı numarasının çıkışını anladım da yaşım nerden çıktı anlamadım seneye yaşım 1 artmış olucak ama ayakkabı numaram değişmiycek demekki sadece bu yıl için geçerli olucak bi test teşekkürler mümkünse seneye burda görmeyim seni Yaşın büyüyo diye doğum tarihinde değişmiyoo yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2010 aa biliyorum ben bunu, bizim evdeki bir kitaptada yazıyordu ben de arkadaşlarıma yapıyordum bir zamanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 mümkünse seneye burda görmeyim seni Yaşın büyüyo diye doğum tarihinde değişmiyoo yaa seneye 1011 mi ekliycez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 aa gerçekten mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 bunu bulanın harcadığı zamana acırım ...! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Hala bunlara şaşıran mantığını anlamayan kişilerin var olması ne üzücü oysa . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 çok başarılı bir denklem , matematiği sevmediğim halde hoşuma gitti , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emphasis Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 bunu bulanın harcadığı zamana acırım ...! +99.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
echohermes Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 Hikaye... .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 bende yanlış çıktı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2010 bendede yanlış çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Hala bunlara şaşıran mantığını anlamayan kişilerin var olması ne üzücü oysa . . Ortaöğretim ne diye var acaba dedirtiyor insana : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 biz bunu aklında bi sayı tut diyip yapıoduk nevermorenin dediği gibi hala mantığı almayanların olması üzücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnos Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 yuh dedirtecek cinsten bu ne ya valla doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 anam ! yuhannes super paylasım ! yorumlar da ayrı super Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 yınede ayyakkıbı numaramı yanlıs verdı ama yasım dogru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.