Serhat70 Oluşturma zamanı: Mart 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 18, 2007 Buyurun Arkadaslar iki tane videoda benden 1. Japon metrosunda cekilmis 2. Kücük bir Japon kizin aynaya karsi saclarini tararken basina gelen Video 1: http://www.metacafe.com/watch/195224/subway_ghost/ Video 2: http://www.metacafe.com/watch/413322/do_you_believe_in_ghost/ YORUM SIZIN Saygilarimlar Serhat:whistling: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zoberyum Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2007 hakatan korkuç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2007 birinciye baktim baya korkunc.. saat 4 bucuk.. yoksa ikinciye de bakcam.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darq queen Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2007 wowwww fena deel:D:D saol:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2008 İkinci video harika.. Çok hoşuma gittiii .. teşekkürler paylaşım için.. Birinci videoysa oldukça korkunç ama ne olduğunu anlayamadım.Kız mı düşmüş oraya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THUND3R_BLood Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 evt süper bi paylasım ama beni etkilemedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 İkinci video çok şık. Korku filminden alıntı gibi:) Eyvallah güzel videolar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cactus Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Ahhahahahahaha Alışkanlıklardan olsa gerek,komik geldi.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
littlewitch666 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 2.videodaki kız çok tatlıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Sacma xD paylaşım için teskkrler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2008 fena değil biraz ürpertici.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gilraen Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 euu harbi tırtım şimdi. özellikle ikinci videoda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 yaa dün gece 2. videonun tamamını izledim. ve 2 saat yerimden kıpırdayamadım. acayip korktum. normalde tırsmam böyle şeylerden ama o videonun 10 dakikalık olanı var. onu izleyin arkdaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 feyk feyk :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Lan ben de tam "hayret fake diyen çıkmamış" diycektim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2009 aa ayıp ediyosun olur mu öyle şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 gerçekten çok korkunçtu özellikle 2.videodan etkilendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2009 ikincisi hoş.klasiktir zaten korku filmlerinde de çok işlenir.aynadaki görüntünün bağımsız hareketleri. bırr:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aquene Volodya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 O değilde ilk video da yanımda 5 kişi olduğu halde korktum sıçıodum altıma. asasasdds Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Montaj ile 10 dakikalık işi var,ayna konusu da öyle.Bu yüzden gerçekliğini tartışamadan keyiflice izledim,teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.