chesterfield Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2010 Avustralyalı istatistikçiler evlenmek için en mükemmel yaşın matematiksel formülünü buldu. Basit bir matematik işlemiyle doğru evlenme yaşınızı bulabilirsiniz. Bakalım sizinki kaç? New South Wales Üniversitesi'nin bir süredir yürüttüğü çalışmanın sonuçlarına göre, evlenmek için en mükemmel yaş, 4 maddeli birkaç basit matematik işlemiyle bulunabiliyor. Çalışmayı yürüten Profesör Tony Dooley, "Matematiği duygusal ilişkilere uygulamak tehlikeli bir iş. Ancak ikili ilişkilerde ciddileşmeye başlamanın zamanı geldiğini düşünüyorsanız, bu formül, düşüncelerinize destek sağlayabilecek nitelikte" diyerek formülün doğru sonuçlar vereceği yönünde görüş bildirdi. Çalışmalar sırasında formülü uygulayanların yüzde 40'ında doğru sonuç alındığı belirtildi. İşte evlenmek için en doğru yaşı bulma formülü: ■ 1. Evlenmek istediğiniz en geç yaşı yazın ve bunu "n" harfiyle adlandırın. Örneğin, 39. n=39 ■ 2. İlk kez bir partneriniz için "Bu kişiyle evlenirim'' dediğiniz yaşı yazın ve bunu "p" harfiyle adlandırın. Örneğin, 20. p=20 ■ 3. Şimdi n'den p'yi çıkartın ve sonucu 0.368 ile çarpın. (39-20) x 0.368 Sonuç: 6.992 ■ 4. Elde ettiğiniz sayıyı, p'ye ekleyin. 20 + 6.992 Sonuç: 27. Hesaplayın bakalım sizin doğru evlenme yaşınız kaçmış? Kaynak: Habertürk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alierennet Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Bu hesaba göre ben evde kaldım o halde. Sonuç 37 çıktı, yaş 39 Nolacak şimdi benim halim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 islami açıdan en uygun partner seçme yaşı olarak da erkeklere önerilen 15 yaş küçük kadınları seçmeleriydi bir yerde okuduğuma göre... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 fotonkedi iki yaş fark kurtarmıyor mu yahu 25 çıktı bana hadi hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 En doğru evlenme yaşı 20 çıktı ama ben 22 yaşındayım . Bu hesabı pek sevmedim . Sonuçta her zaman evlenmek için söylediğimiz en erken yaştan daha küçük bir sayı çıkıyor, bu çok anlamsız. Tabi şimdiye kadar hiç şu kişiyle evlenirim dediğiniz biri olmadıysa ya da çok geç olduysa o zaman durum değişir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 21 çıktı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 fotonkedi iki yaş fark kurtarmıyor mu yahu 25 çıktı bana hadi hayırlısı ben demedim onlar dedi (onlar da kimdi hatırlamıyorum şu an :/) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2010 24 hmm..secret ın pastalarından olacaksa nden olmasıın:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 22 mı o.O ben nası ıkna etcem 3 yılda evlenmeye bu adamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 abooo 21 çıktı benim :D tüh evde kaldım nişanda gitti :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Benim 24 çıktı.2 sene içinde doğru kişiyi ben nasıl bulacam yaw... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 25 , var daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 25. kaldı 2 sene:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 2. aşamada kaldım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2011 21 diyor bu sene evlendim evlendim yoksa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tommybasy Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 25 çıktı inanmıyorum. ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 bana göre her yol paris her yol hakkari :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 EVlenmek istemediğimi göz önüne alırsak bu işleme göre ımm dur bi düşüneyim...n=Sonsuz sayı,p=sonsuz sayı n-p= 0 0*0.368=0 0+ p= sonsuz sayı.... Yani anladığım kadarıyla benim evlenme yaşım sonsuz..i Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doLLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 21 çıktı yok ya ben o kadar genç evlenmem alerji yapar bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Madsean Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 haydaa 21 çıktı benim de seneye evlenmem mi gerekiyo yani :DD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 haydaa 21 çıktı benim de seneye evlenmem mi gerekiyo yani :DD Evet hacı evlenmen lazım ilk kurban olarak sen evlenmelisin yoksa kimse evlenemez bu formda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 24 erken bir yaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SalemWitch Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 83? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2011 83? farklı insan:) çook farklı 25 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizem7 Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 şuan 24 yaşındayım ve nişanlıyım sonuç 25 seneye evleniyorum inşallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.