omemo Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2010 (düzenlendi) snsnsnsnsnsns nsnsnsnsnsnsns Nisan 22, 2010 omemo tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 kim kiminle nerede ne zaman pek anlamadım şahsen..baya incelemem gerekti. kurgu tuhaf olmuş ama,karakterler hakkında daha fazla bilgi verseydin, açık,anlaşılır ,akıcı olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omemo Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 (düzenlendi) snsnsnsnsnsns ssbnsnsnsnsn Nisan 22, 2010 omemo tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 ilk denemem diyecek kadar ciddiyetle yapıyorsan bir öneride benden bu kadar kapalılık kısa yazılarda hoş duruyor fakat uzatmaya kalkarsan eminim ki fazla beyin zorlayıcı buna bağlı olarakta sıkıcı olacak ya hepten yazılarını özgür bırak ya da biraz aç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Ben etklili bir hayal gücü göremiyorum.. someone heyy turn on the lights Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2010 Nedir kardeşim bu şeytandan alıp veremediğiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omemo Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2010 (düzenlendi) snsnsnsns snsnsnsnsn Nisan 22, 2010 omemo tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.