mescalin Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2006 çok iyi yaa.. ne sorcak çaycı ajaba, ve hangi ders 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 kesin bizim unidir her turlu iddaya girerim :turned: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2006 ErSt_QuEr bende benim unide cok iddalıyım kesin bizim hocadır :lol: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shenay Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2006 haha ben bi arastırayım kesin bizim bosuna tartısmayın ist unidendir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yagmur12 Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 süperdi va lla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 hahahaa! bu kadar güzel çıldıranını görmemiştim..helal 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 yeni gördüm süpermiş :) hoca duyurusunun nette bile bukadar populer olduğunu biliyor mu acaba, güzel espri ama hocanın yaptığı da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 İşte bu yüzden hoca Ayakta alkışlarımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 ama hoca çıldırmıs besbelli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Karadeniz Teknik Üniversitesindeki hocadan bu beklenir zaten !! Eğitimde son nokta olay budur... ama çaycının hocanın asistanı olma ihtimali de var bu durumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest tzeren Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 ALINTI(Siber_Keşiş @ 1 08 2006, 21:27 ) 1760[/snapback] işte buda cami hocasının çıldırdığı an ; [/b] koptum yaa süper yeni konu açsaydın buna hatta, yarım sağ ne demek:D saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 ALINTI(tzeren @ 1 08 2006, 20:48 ) 1761[/snapback] koptum yaa süper yeni konu açsaydın buna hatta, yarım sağ ne demek:D saol [/b] Valla Bende tam çakamadım yarım sağın ne demek olduğunu Sokağa göre yarım sağ işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quaresma Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 topla gel diyememiş adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 ALINTI(quaresma @ 1 08 2006, 22:32 ) 1764[/snapback] topla gel diyememiş adam [/b] aga süpersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 adam acı laf sokmuş,hiçbiriniz adam değilsiniz ancak yarım sağ dönebilirsiniz demeye getirmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2006 güzelmiş resimler eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 işte buda cami hocasının çıldırdığı an ; süpermişşşşşşşşşşşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 ALINTI(Siber_Keşiş @ 1 08 2006, 20:27 ) 1760[/snapback] işte buda cami hocasının çıldırdığı an ; [/b] Buda çok iyiymiş saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 laz hocanın camide vaazdayken cıldırmıs halinin mp3 versiyonu da iyidir;) lan biraz bağış yapın lan,lan elin rusuna para yedirmeyin lan ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Siber_Keşiş döktürmüşsün , eline sağlık. hala gülüyorum , bayılacam yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2008 :rofl::rofl::rofl: (bu arada yeni gördüm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2008 eklentiler gözükmüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2008 puhahahhaa çok iii yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2008 göremiorumm merak ediorummm :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2008 alçı yapan caycı gördukten sonra şaşırmıyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.