Omulus Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2010 (düzenlendi) Fırtına büyüsü İhtiyaçlar Süpürge bitkisi(scotchbroom) Pirinç Tuz Su Küçük bir kase Kırmızı bir mum* *Kırmızı mum, yıldırım ve şimşekler için.Eğer istemiyorsan kırmızı mum kullanma. Mumu yak. Suyu kaseye dök ve söyle: "Rains of time for what it's worth empty thine eyes upon this earth." Kaptaki suyu bir kaşıkla karıştır ve büyük bir fırtınayı şekillendirip çağırdığını hayal et. Süpürgeleri suya koy, süpürge rüzgarları getirir.Ve bunu söyle: "Winds shall follow effortlessly tearing through every limb of tree" Suyu fırtınanın büyüdüğünü düşünerek karıştırmaya devam et. Pirinçi ekle , sadece aşağıya düşecektir.Pirinç için söyleyecek bir söz yok. Sadece çok hızlı karıştırmaya başla. Mumdan gelen büyük sıcaklığı ekle...Ve söyle: "Lightning strike quick and long make it last make it strong" Tuzu ekle, tuz karışımı mühürler ve söyle: "By the powers of three times three let it be" Karışımı al ve dışarıya, rüzgara at. Şimdi eğer ciddiysen , pencelerin için bir koruma yap... Bu fırtınayı durdurmanın yolunu bilmiyorum...Sadece hazırlıklı ol. Alıntıdır.. Nisan 23, 2010 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2010 ilgimi çekti.Paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xiaosoad Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Deneyen biri var mi ? Denemek istiyorum da. Ama supurge bitkisini bulabilecegimden emin degilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 diyelimki kırmızı mum sevmiyorum kullanmadım o zaman ne kullanıcam.Sunak kullanmak gerekmiyor mu? hangi yöne yapılması gereken bir büyü bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 wiccan ritüeli değil bu , çeviri de mi hata var bilmiyorum ama ritüeller de öyle sevmiyorsan koyma yada başka bir şey koy gibi bir durum söz konusu değil . Mumların renklerinin seramonik ritüellerde mutlaka bir amacı ve sonucu vardır . Kırmızı mum kullanılmasının amacı kuzey rüzgarını çağırmak için olabilir ama bu durumda diğer 3 yön ve simgesel mumlar nerde onu anlamadım . ? Büyük ihtimal eksik bir yazı bu . Kanki imajinasyona dayalı bir çalışma bu . Bu sebeple altar kullanılmamış sanırım . Ama wicca ya uygun daha konsept bir çalışma var dediğin gibi yönsel uygunluk ve majikal imajinasyonun birleştiği tanrıçalardan güç alındığı ay fazlarının da dikkat edilgi bir çalışma bu . Akşama eklerim ayrıca merak ettim bu ritüel muhtemelen ya yanlış çevirilmiş yada eksik . Kaynak nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 kanki ben de onun için yazdım o yorumu.Kouyu açtığına göre biliyordur.Bakalım doğrusu neymiş eklesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Benim anlamadığım konunun eksikliği değil de havayı ve hava şartlarını kontrol edecek kadar majikal gücü bulunan biri neden böyle sembolik(aynı zamanda dandik) bir ritüele ihtiyaç duysun ki?.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omulus Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2010 kaynak gogle anlamam büyü müyü büyücü olan sizsiniz paylaşm yaptım sadece. dövseydiniz bide. yok size bidaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2010 Bir tane yabancı kaynak buldum: http://www.hotspotsz.com/post4716.html Türkçe olanları hep aynı.."Yabancı kaynaklardan çevrilmiştir." yazıyordu,link vermeden.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 süpürge otu aktarlarda vardır heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
will Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 süpürge otu alıp bunu denicem bu akşam. öfke duygumla sıradan bi hava olayı kontrolüyle rüzgar estirebildiğimi düşünüorum. eğer inandığım gibi gerçekten öyleyse bu büyüyü de başarabilirim. merak ettim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 güzeel paylaşım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 yalnız malzemeli buyuleri nasıl yapacagımı bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 bu büyü eksik galiba bi de cadı büyüsü sanırım bu değişerek geldiği için bunlar tutmaz. Denemeye bile değmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Terra Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 kırmızı mum heyecan,tutku,aşk (ateş) için kullanılır ayrıca bilmeden yazarsan yanlış sonuşlar doğurabilirsin ki muhtemelen sarı siyah veya gri mum kullanılıyodur ve boynuzsuz doğru demiş hangi yöne daire içindemi nasıl ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Arkadaşlar google'dan alınmış . Bence önem vermeyin denemeyin yanlış şeyler bile çıkabilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 hayır benim asıl merak ettiğim şey fırtına çıkartıp ne yapacaksın?yani sırf spor olsun diye de büyü yapılmaz ki insanın bi amacı olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 O çıkan fırtınanın öyle güzel Kullanim amaçları olabilir ki dönen bir fırtına görseli ile bir çok varlık formuNU etkileyebilirsin mesela saygı uyandırır . Tüm enerjiyi birbirine katarak kaos yaratır vs vs . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 büyüyle saygı duyacaksa hiç duymasın daha iyi bana büyüyle saygı duyacak varlığı ben napim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 büyüyle saygı duyacaksa hiç duymasın daha iyi bana büyüyle saygı duyacak varlığı ben napim:rofl: Kaşımıza gözümüze saygı duyacak halleri yok Tamam fırtına büyüsü falan uç bir nokta ve nette de tam anlamı ile bir yöntem bulunamaz , bana göre hepsinde eksiklikler vardır muhakkak. Ama saygı konusunda eğer Maji ve Türleri bölümünde Daemon Daveti (Geotia) başlığını bulup okursan belki demek istediğimi daha iyi anlıyabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 ben sadece sitede son derece yaygın olan "büyüyle aşık olucaksa hiç olmasın.ben olduğum için bana aşık olmalı.büyüyle gelen sevgiliyi istemem" vs. türünden mesajlara gönderme yapmak için yazmıştım onu ama yeterince iyi anlatamamışım demekki yoksa "varlıklar ve saygı" ünitesinde yeterince bilgim var:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.