jellypoonpuffy Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2010 öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam (ki sanırım yanlış yer) özür dilerim az önce garip bir olay yaşadım ve hemen buraya yazıp ne olduğu konusunda cevap almak istedim bilgisayardan müzik dinliyordum içimden (sadece içimden düşünce olarak) müziğin sesinin azalmasını istedim ve azaldı hemde belirgin bi şekilde şaşkınlığım geçtikten sonra bu seferde acaba rastlantı değil miydi diye düşündüm ve yükselmesini istedim sesin ve yükseldi, bir kaç kez yaptım bunu ve ne dediysem içimden ses konusunda oldu bu nedir başına böyle bişey gelmiş olan var mı acaba bana mı öyle geldi ama çokta belirgindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 uzun uzun örneklerle ve çeşitlemeler ile cevap vereceğim buna en sevdiğim olaydır . konu doğru yerde . ama ilerleyen saatlerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 ben niye yapamıyorum,ben niye yapamıyorum ? burnumu oynatmayı bile denedim olmuyor ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Sinokinezi miydi neydi bu. Kusura bakma hatırlayamadım ismini bir an. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 uzun uzun örneklerle ve çeşitlemeler ile cevap vereceğim buna en sevdiğim olaydır . konu doğru yerde . ama ilerleyen saatlerde şimdi ileride sanırım saat merak ettim doğrusu =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 burnunu falan oynatma hiç çaba harcamadığın bir anda öylesine yap yani belki o zaman olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 hiç bilmiyorum sinokinezi mi telekinezi mi bu konularda bilgim yok denecek kadar az Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam (ki sanırım yanlış yer) özür dilerim az önce garip bir olay yaşadım ve hemen buraya yazıp ne olduğu konusunda cevap almak istedim bilgisayardan müzik dinliyordum içimden (sadece içimden düşünce olarak) müziğin sesinin azalmasını istedim ve azaldı hemde belirgin bi şekilde şaşkınlığım geçtikten sonra bu seferde acaba rastlantı değil miydi diye düşündüm ve yükselmesini istedim sesin ve yükseldi, bir kaç kez yaptım bunu ve ne dediysem içimden ses konusunda oldu bu nedir başına böyle bişey gelmiş olan var mı acaba bana mı öyle geldi ama çokta belirgindi Tahminimce sana öyle gelmiş.Çünkü mesela bu şekilde bi nesneyi hareket ettirmiş olabilirsin bunun sebeblerinden biri senin o nesneye nasıl bir güç uygulayınca nasıl bir sonuç elde edeceğini bilmendir.Ancak pc ekranına bakarak winampın ses çubuğunu hareket ettirmen böyle bişey değil.Tam olarak pc'de fiziksel nasıl değişmelerin olduğunu bilmen gerekirki enerjiyi bu yönde kullanabilesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirbi Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2010 arkadaşım yanlış hatırmalıyorsam bunun adı ritmokinezi olucak.. bu aynı kalp atışlarının hızını değiştimen gibidir ama kalp atışları biokineziye de girer.. mollacanın da dediği gibi fiziksel anlamda büyük bir güç hissetmemişsen sana öyle gelmiştir.. en büyük örneği de kulaklığı kulağına tak ve ışıklı bir odada gözlerini kapat koltuğa otur ve rahatla.. zamanla uyuyakaldığında bilincin bazen açık kalır ve seslerin nasıl değiştiğini farkedersin.. çünkü kulak sadece araçtır ve duyma beyinde gerçekleşir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 ben seste değişim olduğuna kesinlikle eminim ama belkide söylediğin gibidir of kafam karıştı :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirbi Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 beynin kortex tabakası yavaşlar veya hıızlanırsa beyinde duyulan ses de alçalır veya yükselir.. örneğin alkol aldıktan sonra bazı sesleri az veya çok duyabilirsin.. bu beynin kortex tabakasının hızlanması veya yavaşlamasından ( hücre kaybından dolayı ) dolayıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 peki ben paranormal mi yoksa beyinden mi olduğunu nasıl anlıycam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 çakraların açılmış olabilir öleyse ne mutlu sana:D bilgisayar elektronik bir alettir bir videoda bole bişey gormuştum adam imleci bilgisayar ekranında odaklanarak dolastırıodu ilk gorduğumde inanmamıştım ama bir cumartesi sabahı odamda ole yeni uyanmış rahat bir şekilde yatarken bilgisayarı açtım ve media player dan sevdiğim sarkıları dinliyordum media player rastgele modundaydı(şarkıların bir sıraya bağlı kalmadan rasgele calmasını sağlayan mod) tam hatırlayamadığım bir şarkı calarken içimden hayko cepkinin fırtınam şarkısı geçti tamda sarkının bitişine kadar içimden bu sarkının sozlerini dusundum bi baktımki sıradaki sarkı fırtınamdı.çok sasırdım tesadüftür dedim sonra bu sarkıyı dinlerken tam ortalarına gelmişken içimden bu sefer yine hayko cepkinin yarası saklı sarkısını deniyim dedim belki olur ve harbiden basardım sonraki denememde olmadı ama bi sonrakinde yine basardım yani ard arda 4 kez denedim 3ü tuttu çok saskındım tabi ozamanlar cok sıkı calışmalar yapardım ozellikle elektrokinezi üzerine sonuçları aldıktan sonra zorlamadım içimde merak kalmamıştı ama arada bir metodlarımı uyguluyorum küçük çaplı sonuçlar alıyorum. sende elektrokinezi alanında bıraz calışmalar yap belki seversin kısa sürede sonuç alırsın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Bence sesten rahatsız olduğun için kulakların o frekansa kendini adapte edip sesi kısık algılattı sana sonra duyamadığın için düşük frekansa alışıp yüksek gibi algıladın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.