Jump to content

ne olduğunu anlayamadığım şey

jellypoonpuffy

Önerilen Mesajlar

öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam (ki sanırım yanlış yer) özür dilerim az önce garip bir olay yaşadım ve hemen buraya yazıp ne olduğu konusunda cevap almak istedim

bilgisayardan müzik dinliyordum içimden (sadece içimden düşünce olarak) müziğin sesinin azalmasını istedim ve azaldı hemde belirgin bi şekilde şaşkınlığım geçtikten sonra bu seferde acaba rastlantı değil miydi diye düşündüm ve yükselmesini istedim sesin ve yükseldi, bir kaç kez yaptım bunu ve ne dediysem içimden ses konusunda oldu bu nedir başına böyle bişey gelmiş olan var mı acaba bana mı öyle geldi ama çokta belirgindi :confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam (ki sanırım yanlış yer) özür dilerim az önce garip bir olay yaşadım ve hemen buraya yazıp ne olduğu konusunda cevap almak istedim

bilgisayardan müzik dinliyordum içimden (sadece içimden düşünce olarak) müziğin sesinin azalmasını istedim ve azaldı hemde belirgin bi şekilde şaşkınlığım geçtikten sonra bu seferde acaba rastlantı değil miydi diye düşündüm ve yükselmesini istedim sesin ve yükseldi, bir kaç kez yaptım bunu ve ne dediysem içimden ses konusunda oldu bu nedir başına böyle bişey gelmiş olan var mı acaba bana mı öyle geldi ama çokta belirgindi :confused:

Tahminimce sana öyle gelmiş.Çünkü mesela bu şekilde bi nesneyi hareket ettirmiş olabilirsin bunun sebeblerinden biri senin o nesneye nasıl bir güç uygulayınca nasıl bir sonuç elde edeceğini bilmendir.Ancak pc ekranına bakarak winampın ses çubuğunu hareket ettirmen böyle bişey değil.Tam olarak pc'de fiziksel nasıl değişmelerin olduğunu bilmen gerekirki enerjiyi bu yönde kullanabilesin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşım yanlış hatırmalıyorsam bunun adı ritmokinezi olucak.. bu aynı kalp atışlarının hızını değiştimen gibidir ama kalp atışları biokineziye de girer.. mollacanın da dediği gibi fiziksel anlamda büyük bir güç hissetmemişsen sana öyle gelmiştir.. en büyük örneği de kulaklığı kulağına tak ve ışıklı bir odada gözlerini kapat koltuğa otur ve rahatla.. zamanla uyuyakaldığında bilincin bazen açık kalır ve seslerin nasıl değiştiğini farkedersin.. çünkü kulak sadece araçtır ve duyma beyinde gerçekleşir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beynin kortex tabakası yavaşlar veya hıızlanırsa beyinde duyulan ses de alçalır veya yükselir.. örneğin alkol aldıktan sonra bazı sesleri az veya çok duyabilirsin.. bu beynin kortex tabakasının hızlanması veya yavaşlamasından ( hücre kaybından dolayı ) dolayıdır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çakraların açılmış olabilir öleyse ne mutlu sana:D

bilgisayar elektronik bir alettir bir videoda bole bişey gormuştum adam imleci bilgisayar ekranında odaklanarak dolastırıodu ilk gorduğumde inanmamıştım ama bir cumartesi sabahı odamda ole yeni uyanmış rahat bir şekilde yatarken bilgisayarı açtım ve media player dan sevdiğim sarkıları dinliyordum media player rastgele modundaydı(şarkıların bir sıraya bağlı kalmadan rasgele calmasını sağlayan mod) tam hatırlayamadığım bir şarkı calarken içimden hayko cepkinin fırtınam şarkısı geçti tamda sarkının bitişine kadar içimden bu sarkının sozlerini dusundum bi baktımki sıradaki sarkı fırtınamdı.çok sasırdım tesadüftür dedim sonra bu sarkıyı dinlerken tam ortalarına gelmişken içimden bu sefer yine hayko cepkinin yarası saklı sarkısını deniyim dedim belki olur ve harbiden basardım sonraki denememde olmadı ama bi sonrakinde yine basardım yani ard arda 4 kez denedim 3ü tuttu çok saskındım tabi ozamanlar cok sıkı calışmalar yapardım ozellikle elektrokinezi üzerine sonuçları aldıktan sonra zorlamadım içimde merak kalmamıştı ama arada bir metodlarımı uyguluyorum küçük çaplı sonuçlar alıyorum.

sende elektrokinezi alanında bıraz calışmalar yap belki seversin kısa sürede sonuç alırsın:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...