schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2010 Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2010 Askın eldivenleri kimseye olmuyor... Erik ağaçları delik deşik... Recel kavanozları paramparca... Ekmeğimin üzerine sürdüğüm camkırıklarını .. vaz gectim tamam mı? Orda mısın? Bir yerine 3 küpeyle uyanıyorum... Onun alnındaki yenik cümleyi sayıklıyorum... Kırmızıyı ısırıyorum... Ona sarılamadığım geceyi,,, boğulmak için gözyaslarını dilendiğim,,, çağırıldığım sarhosluk.... ellerim, kırılmıs bileğim...; geriye dönememek... orda kuşları ürperten sessizliğe bagırdım.... korku biriktirdim... Avucuma sığacak büyüklükteki her şeyi küçük defterlerde biriktirdim.... Odama dökülen rüzgar yanığı yaprakları, radyodan çekilmiş acıklı şarkıları, ALISAMADIM diye biten şiirleri , KEŞKE diye başlayan mektupları ................. Biriktirdikçe azaldım. Bana yanlıs tren istesyonları gösterdiler............ Baksana orda mısın , dinliyor musun beni..? Kapının deliğinden babamın beni koruduğu sokağa bakıyorum..............; Hatırladıklarımın masumiyetiyle ölüyorum.......... Bordo valizin bozuk fermuarlı iç cebinde saklanan aşkım, Ve içimde........; " sakın ha beni görme " diye ağlayan ozanım. Yalancılar çocuklarla sevişirken hıçkırıklarım seni uyandırmadı mı Orhan? Uyanmamıssan hiç vazgeçmeyen bir buluta yapıştırırım aşk,tan kesik bileklerimi.... Nasılsa geçmişin içinden çıkıp gelecek olan , GELECEK boşa çıkaracak bütün hesaplarımızı......... Bulut kanatlarımla sevişir........, sessizlik dudaklarımla. Tüm yalancılar çocuklarla sevişir......... " SOKAKLAR UYUDU ARTIK ÖPÜŞEBİLİRİZ KİTABINDAN " Umay Gedikoğlu Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Bu kadın bu işi biliyor Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.