schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2010 Askın eldivenleri kimseye olmuyor... Erik ağaçları delik deşik... Recel kavanozları paramparca... Ekmeğimin üzerine sürdüğüm camkırıklarını .. vaz gectim tamam mı? Orda mısın? Bir yerine 3 küpeyle uyanıyorum... Onun alnındaki yenik cümleyi sayıklıyorum... Kırmızıyı ısırıyorum... Ona sarılamadığım geceyi,,, boğulmak için gözyaslarını dilendiğim,,, çağırıldığım sarhosluk.... ellerim, kırılmıs bileğim...; geriye dönememek... orda kuşları ürperten sessizliğe bagırdım.... korku biriktirdim... Avucuma sığacak büyüklükteki her şeyi küçük defterlerde biriktirdim.... Odama dökülen rüzgar yanığı yaprakları, radyodan çekilmiş acıklı şarkıları, ALISAMADIM diye biten şiirleri , KEŞKE diye başlayan mektupları ................. Biriktirdikçe azaldım. Bana yanlıs tren istesyonları gösterdiler............ Baksana orda mısın , dinliyor musun beni..? Kapının deliğinden babamın beni koruduğu sokağa bakıyorum..............; Hatırladıklarımın masumiyetiyle ölüyorum.......... Bordo valizin bozuk fermuarlı iç cebinde saklanan aşkım, Ve içimde........; " sakın ha beni görme " diye ağlayan ozanım. Yalancılar çocuklarla sevişirken hıçkırıklarım seni uyandırmadı mı Orhan? Uyanmamıssan hiç vazgeçmeyen bir buluta yapıştırırım aşk,tan kesik bileklerimi.... Nasılsa geçmişin içinden çıkıp gelecek olan , GELECEK boşa çıkaracak bütün hesaplarımızı......... Bulut kanatlarımla sevişir........, sessizlik dudaklarımla. Tüm yalancılar çocuklarla sevişir......... " SOKAKLAR UYUDU ARTIK ÖPÜŞEBİLİRİZ KİTABINDAN " Umay Gedikoğlu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2010 Bu kadın bu işi biliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.