optimist Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2010 Benim masum yaralarım… Hep bir parçamı çalan koyun postu içindeki kurtların giderken bıraktığı yaralarım. Sağlam olmayan yamalarla görmezden geldiğim yaralarım. Acısını zevk sandığım, Bile bile kanattığım, Umutlarım sandığım kayıplarımla sardığım yaralarım… Benim masum yaralarım… Kendi kendine savaş açıp kendi kendine yenilmiş birinin yaralarısınız siz. Dinmeyecek belki hiç sızınız. Benim masum yaralarım… Bulamayacaksınız belki size kabuk olacak hayaller. Hiç yok olamayacaksınız. Kanadıkça daha çok kanayacak. Zamanın tedavi etmek yerine deştiği yaralar olacaksınız. Benim masum yaralarım olarak kalacaksınız. Koruyamıyorum belki sizi kimseden. Koruyamadığımdan benimsiniz. Koruyamadığımdan yarasınız. Koruyamadığımdan masumsunuz. Suçunuz yok sizin. Siz benim savaşlarımsınız, kayıplarımsınız, kırıklarımsınız, büyüme sancılarımsınız, masumluklarımsınız… Telafi edemeyeceğim hatalarımsınız… Siz benim masum kırmızı yaralarımsınız… Optimist ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 en azından masum olmaları kabullenmen öyle düşünmen çok hoş paylaşım için teşekkürler devamını bekleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 en azından masum olmaları kabullenmen öyle düşünmen çok hoş paylaşım için teşekkürler devamını bekleriz teşekkür ederim . devamı çok güzel bi şekilde gelicek inşallah =) kendimle hesaplaşmamdı bu yazı aslında bi hikayeye dönüştürmeyi düşünüyorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cookie Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 masum yaralarımız=kurbanlıklarımız biraz da sınır bilmeyişimiz, her gördüğümüzü insan evladı sanışımız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 hep güzel kalan yaramsın cümlesiyle biten ismini ve sahibini hatırlayamadığım bir şiir vardı o geldi aklıma, bu kadar karamsar ve geçmişi yansıtan yazıya o cümleyle bir öğüt verilebilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cookie Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2010 “Güzel kalan yaralar vardır. Sen de benim artık ancak izi belli olan, zaman zaman yanlış bir dokunuş ya da mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın.” diyebiliyor musun sen de Kürşat Başar’ın dediği gibi. Geçmişine söz geçirebiliyor musun bu şekilde? Yaralarını iyileştirebiliyor musun ve başına gelen her şeyi kendinden sorumlu tutup evet diyebiliyor musun? Hep aynı mı senin için bu dünya güneşin doğuşuyla başlayan ve saat onikiyi vurduğunda gece olduğunu düşünen bir insan mısın hala? Hiç kimsenin düşündüklerini düşünebiliyor musun? Hiçliğini yaşayabiliyor musun? Farkında mısın, mutlusun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2010 “Güzel kalan yaralar vardır. Sen de benim artık ancak izi belli olan, zaman zaman yanlış bir dokunuş ya da mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın.” diyebiliyor musun sen de Kürşat Başar’ın dediği gibi. Geçmişine söz geçirebiliyor musun bu şekilde? Yaralarını iyileştirebiliyor musun ve başına gelen her şeyi kendinden sorumlu tutup evet diyebiliyor musun? Hep aynı mı senin için bu dünya güneşin doğuşuyla başlayan ve saat onikiyi vurduğunda gece olduğunu düşünen bir insan mısın hala? Hiç kimsenin düşündüklerini düşünebiliyor musun? Hiçliğini yaşayabiliyor musun? Farkında mısın, mutlusun! yazıcak bişey bulamıyorum ... kesinlikle beni anlatıyo bu cümleler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.