schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2010 Gücenme ve alınganlıkları, yok etmeniz gereken tehlike işaretleri olarak görmeye alışınız. Eğer yakın çevrenizde bir problemden şikayet edildiğini duyarsanız, uyum içinde işbirliği yapabileceğiniz kişileri bularak ihtiyacı olanlara sessizce yardım ediniz. Bir zorlukla karşılaşan veya bir saldırıya maruz kalan bir varlık karşısında, bu varlığın da diğerleriyle aynı değerde olduğunu düşünerek gücenme ve alınganlıkları unutunuz. Önyargılı bir düşünce veya davranışla karşılaştığınızda başka insanların da düşünce özgürlüğüne sahip olduğunu unutmayınız. Başarısızlıklar bizi güvensizlikten çıkmaya zorlayarak daha iyi ve yeni vazifeleri davet eder. Anlayamadığımız olaylar kendimizi geliştirme talimi olup, egoist olmayan bir biçimde, sevilmek yerine sevmeyi alışkanlık haline getirmemizi sağlarlar. Bize deneyim kazandırmaya çalışan hayatın darbelerini affedin ve kendinizin İlahi Tesir içinde bulunduğunuzu ve Tanrı’nın da hayattaki bu tesir akışı içinde bulunduğunu unutmayın. İnsanların yararına olan bir iş, hiçbir zaman ruhsallığa karşı tehlike oluşturan bir işe dönüşmeyecektir. Alınganlıklar her zaman hastalık ve düzensizlikleri getirir. Zaman içinde karşımıza çıkan problemler olduğu zaman dua edelim. Ve bu dua o zaman, içimizdeki gölgeyi ışığa dönüştürecektir. Andre Luiz İnternetten derlenmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 ben her zaman affedebilsemde henüz onların benimle işe bitmemiş anlaşılan! bildiğim bir dua yok sadece o anki kalbimde hissettiklerimdir o anki dileklerim. hiç düşünmedim değil ölümü.. bu intikam benimle son bulacakmıydı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 affetmekten yanayım her zaman. küs kalmak kızmak hiçbişeyi değiştirmez hiçbişeye çözümde olmaz. çünkü başımıza gelen herşeyin bir nedenide biz'izdir . öyle yada böyle bi şekilde bi hatamız vardır. bu yüzden affetmek ve ders almaktır önemli olan . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 kin.. bambaşka bir şey. vebunu bana bile hissettirdiler. affetmek mi? hiç sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2010 senin için daha kaç kez ölmem gerekiyor bilmiyorum ben senin için ölmeyi seçiyorum.. benden dilediğin gibi intikam alabilirsin beni hiç bir zaman affetme hayatımı kabusa çevir yinede benimle kal:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.