dilara_ Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2010 Bunu nasıl anlatırım bilmiyorum üç kat 7 kat her türlü prensip ile çalışabilirm sadece tek bir istediğim var ve bunun için vaz geçebileceğim şeyler var ama gerçekten bir büyü istiyorum buna inanmayabilirsiniz çünkü ben de inanmıyorum bazen ama gerçekten bunu yapabilirim özel olarak mesaj göndermeniz tercihimdir ancak önemi yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 karışımıyım dedim ama cidden son günlerde sitede okuduklarım beni rahatsız etti belki haddime değil ama söylemeden geçemedim, ilk olarak bu kadar gözünü döndüren ne onu merak ediorum açıkcası ama açıklamak istememişsin anlaşılan neyse o bi kenara inanmadığın bir şeyin sonuç vericeğini düşünme... bilmiyorum diğer üyelerden nasıl mesajlar aldın ama eğer çok istiyorsan ne yapar eder işine yarıcak bir tarif bulursun,ama ilk basta inanmayı dene bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 bu uzun bir süreç.. aceleci davranıyorsun gibi geldi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 sorununu hallettik sanırım , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lira Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 nevermore banada bu konuda yardımcı olabilirsiniz umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Gerekli bilgiler forumda mevcut , öncelikle arayıp araştırma zahmetine girin lütfen.. Konuyu açan arkadaşı şahsen tanıdığım sorununu ve yapabileceklerini bildiğim için birkaç fikir verdim hepsi bu.. Benide falcı teyze konumuna sokup , bunca açılmış konuyu da yok saymayın lütfen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Never evet gerçekten yardımların için müteşekkirim çok sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.