Vampire_Slayer Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2010 Şimdi arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum.Konuya nasıl girmem gerektiğini bilmiyorum ama özetle kafamda sürekli düşündüğüm ya da sürekli olmasa bile düşündüğüm,aklıma getirdiğim ama gerçekleşmesi için bir çaba sarfetmediğim şeyler birkaç gün içerisinde veya aynı gün oluyor. Örnek vermem gerekirse ,en basitinden aklıma bir şarkı geliyor klibini uzun zamandır izlemediğim ya da uzuzn zamandır duymadığım bi bakıyorum ertesi gün yada bir kaç gün içinde ya bir müzik kanalında klibini izliyorum ya da bir mağzada çalarken duyuyorum.(tabi gidipte youtubeden falan aa şarkı aklıma geldi bi açayım,dinleyeyim demiyorum) ya da uzun zamandır görmediğim birini düşünüyorum ve, ya ondan haber alıyorum ya da kendisini görüyorum.Bunun gibi birsürü şey daha .Bir özelliği falan var mı düşündüğüm şeylerin gerçekleşmesinin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 çevremde de kendimde de sık rastladığım bir durum.. özellikle akıldan geçen şarkının radyoda çıkması olayı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 çekim yasası bu her insanda olduğu gibi, normal durumlar, siz sadece bunu farkedip yönlendirme gereği duymuşsunuz bundan ibaret... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Farkındalık, vampire slayer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 çekim yasası bu her insanda olduğu gibi, normal durumlar, siz sadece bunu farkedip yönlendirme gereği duymuşsunuz bundan ibaret... Lafı ağzımdan aldın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 bzaen banada oluyor uzun zamandır konusmadıgım bı arkadasımı dusunuyom aksam olmadan arıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Bu sitede ki bir çok kişi için olağan bir durum bu , bu yüzden bir özellik diyemeyiz , farkındalığı yüksek insanlar biraz da şanslı ise bu sitenin dısarısındaki kişiler için özellik li olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2010 Gora'da çalan hint şarkısı dönüyor aklımda 6 aydır. Ne internette bulabiliyorum ne televizyonda/radyoda duyabiliyorum. Farkındalığım taban yapmış 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123tr Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 sürekli düşündüğüm ya da sürekli olmasa bile düşündüğüm,aklıma getirdiğim ama gerçekleşmesi için bir çaba sarfetmediğim şeyler düşündüğünüz şeylerin gerçekleşmesi mi gerçekleşecek şeyleri düşünmeniz mi yada gerçekleşeni daha önceden düşündüğünüzü düşünmek mi ? düşüncelerinizi kendinize özel küçük notlar alabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Superwoman Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2010 Bunu bende çok yaşarım ama genelde aklımdan geçirdiklerim değil fakat kalbimden isteyerek geçirdiğim herşey en yakın zamanda gerçekleşiyor.. Hani bir tabir vardır aptala malum olur diye bende böyle olduğumu düşünürüm espri amaçlı.. ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vampire_Slayer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Bunu bende çok yaşarım ama genelde aklımdan geçirdiklerim değil fakat kalbimden isteyerek geçirdiğim herşey en yakın zamanda gerçekleşiyor.. Hani bir tabir vardır aptala malum olur diye bende böyle olduğumu düşünürüm espri amaçlı.. ((: Ben de espiriye vurmak amacıyla böyle bir diyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vampire_Slayer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 düşündüğünüz şeylerin gerçekleşmesi mi gerçekleşecek şeyleri düşünmeniz mi yada gerçekleşeni daha önceden düşündüğünüzü düşünmek mi ? düşüncelerinizi kendinize özel küçük notlar alabilirsinizHayır gerçekleşecek şeyler değil ya birden bire durup dururken aklıma alakasız birşey geliyor ki başka bir örnek vermeyi düşündüm ama komişk olabilir diye yazmadım isterseniz özelden yazarım ve onunla ilgili birşeyler mutlaka oluyor çok değişik yani.Neyse en azından korkulcak birşey değil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123tr Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 içimizden hissettiklerimiz ile bir anda aklimiza gelen düşüncelere dikkat etmek gerekiyor aslında mesela pcde otururken camdan bakmak hissi ve kalkıp baktığımızda annemizi eve gelirken görmek ve kapıyı ona açmak gibi yada pcde otururken zilin deli gibi çaldığını duymak ve patladınmı be açtık işte gibi birnda aklımıza gelip bizi harekete geçiren düşünce,duygu gibi küçük notlar alıp kendinizi izleyebilirsiniz hoş ve eğlenceli bile olabilir. kendinizi ayni sekile duygu ve düşüncelirinizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vampire_Slayer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 içimizden hissettiklerimiz ile bir anda aklimiza gelen düşüncelere dikkat etmek gerekiyor aslında mesela pcde otururken camdan bakmak hissi ve kalkıp baktığımızda annemizi eve gelirken görmek ve kapıyı ona açmak gibi yada pcde otururken zilin deli gibi çaldığını duymak ve patladınmı be açtık işte gibi birnda aklımıza gelip bizi harekete geçiren düşünce,duygu gibi küçük notlar alıp kendinizi izleyebilirsiniz hoş ve eğlenceli bile olabilir. kendinizi ayni sekile duygu ve düşünceliriniziPeki deneyeceğim bunu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Evet , bunları not almak güzel olur , hatta bakın bakalım hangi ruh halinde hangi saatlerde (örnekleri cogaltabilirsiniz )daha sık yaşanıyor . Bunları bizimle de paylaşırsan daha net cevaplar bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Bu bana da çok sık oluyor açıkçası. Mesela birini düşüneyim, mesaj atmak isteyeyim sonra vazgeçeyim bi kaç saat içinde o kişi bana mesaj atıyor. - hiç mesajlaşmıyor olduğumuz halde. - ya da bi ortamda biriyle tanışıyorum, aradan haftalar geçiyor ve aklıma geliyor iletişime geçmek istiyorum sonra vazgeçiyorum bi bakıyorum ki bi kaç saat içinde o bana ulaşıyor. Bence bi anlık bir enerji yoğunluğundan oluyor olabilir. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Kuantum bu. Özellik değil her insanda olan bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 bendede oluyordu bu algıda seçicilik deniyor galiba buna hala merak eden biri varsa diye yazıyorum konuyu hortlatmak gibi amacım yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Birazda algıda seçicilik ile alakalı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Küçükken daha sık oluyordu şimdi de ara sıra oluyor tesadüf sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Kuantum olduğuna eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Kuantum fiziğin oludukça zor bi dalıdır CERN'deki bilim adamları kaç yıldır araştırıyorlar hala net bir bilgi yok lakin senin bu konuda emin olman ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uranos Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 bu bir farkındalık bende de var cocuklugumdan beri annem hep der kimin adını söylese (tanıdıklardan) 2 saate ya gelir ya da arardı her dediğin çıkardı vs diyor özellik falan değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Kuantum fiziğin oludukça zor bi dalıdır CERN'deki bilim adamları kaç yıldır araştırıyorlar hala net bir bilgi yok lakin senin bu konuda emin olman ilginç Aslında zor değil ama insanlar kendi yapmak istediklerinde mutlaka isterken hata yapar. Ondan istemsiz daha fazla olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Bence evrene yollanan enerjiyle alakalı bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.