schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2010 Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Fantastik, Gerilim, Korku Yönetmen: Samuel Bayer Senaryo: Wes Craven, Eric Heisserer, Wesley Strick Yapımcı: Michael Bay, Robert Shaye, Andrew Form Görüntü Yönetmeni: Andy Clement, Andrew Formu, Bradley Fuller, Jeff Cutter Müzik: Steve Jablonsky Filmin Websitesi: www.nightmareonelmstreet.com Süre: 1 saat 42 dk Fragman sinemalar.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Oha bu haberi verdin ya dile benden ne dilersen hastalık derecesinde severim oley diyorum oley devam ediyor kabus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 hihuhaaa! freddy birmez demiştim ama been:D biir ikii freedddy geldiii.. hazırlanın milllet! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Bu arada bilgileri okuduysanız fark etmişsinizdir bu filmde Robert Englund yok Hevesinizi kaçırmak istemem ama plastik makyaj ve teknoloji de kurtaramamış yeni Fred Kruger'ımızı. Hannibal Rising' de Lecter'a hiç benzemeyen oyuncuyu izlerken yaşadığım hislerle izledim dün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 hmmmm o zaman biraz hayal kırıklığı ile izleyeceğim kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Jeff Cutter var işin içinde dedim ama , zorlama olmuş biraz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.