seth Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2006 Mini Test Soru 1. Eger sekiz cocugundan ücünün sagır, ikisinin kör, birinin zeka ozurluguve kadının kendisinin de frengili oldugunu bildiginiz bir kadının hamile oldugunu bilseydiniz kurtaj olmasını onerir miydiniz? Asagıda cevabı gormeden bir de su soruyu okuyun. Soru 2. Dunya liderini secme zamanı ve sizin oyunuzun önemi cok buyuk. İste adayların ozellikleri: Aday A. Bir takım kotu politikacılarla isbirligi halinde, astrolojistlere danısıyor. İki metresi var. Bir sigara yakıp digerini sonduruyor ve gunde 8 ila 10 martini iciyor. Aday B. İki kez isten kovulmus, ogleye kadar uyuyor, universitedeyken uyusturucu kullanmıs ve her aksam neredeyse yarım sise whisky deviriyor. Aday C. Bir savas kahramanı, vejetaryen, sigara icmiyor, cok nadiren bira icer ve evlilik dısı hicbir iliskisi olmamıs. Hangi adayı secerdiniz? Once karar verin sonra asagı inip cevaplara bakın. Aday A : Franklin Roosevelt Aday B : Winston Churchill Aday C : Adolf Hitler Ve birinci sorunun cevabı: Eger cevabınız evetse, Beethoven’in yasamasına izin vermediniz! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ay chokk kotu sonuclar Beethoven Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 valla beethoven yada değil, bence aldırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 süper bi yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2006 gitti Beethoven Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 hemde nasıl gitti. Kadında ne cesaretli o kadar özürlü çocuğa rağmen hamile kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrOmAkHoS Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 8 çocuktan 3ü sağır 2si kör 1i zeka özürlü.etti '6' sağlam olan diğer iki çocuk kaçıncı çocuklar acaba? - son çocuklarsa evet - ilk çocuklarsa hayır - ilk veya son değillerse yine evet;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 güsel bi yazı saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 ilk soru şaşırttı beni 2. si fazla değil Beethoven ın sağır bir Piyanist olduğunu biliordum aklıma geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 beethoven piyanistmiydi ya:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 :rofl: Flames Ne diim ben sana daha :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
drako Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 eline sağlık harika bir yazı ben saırım Beethoven’ın yaşamasına izinverdim ama onun ülkesini şimdi hitler yönetiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 cahillik işte napalım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 mümkünse hamile kalmasın ama kaldıysa doğursun diyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
drako Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 cahillik değil hitlerin almanyada Beethoven’ın viyanada yaşadığını biliyorum ben çok alıngan oldum burda ileride panik atak fln olucam sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Drako yanlış anladın olayı o kendine cahil dior önceki 2 diyaloğu okursan anlarsın dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 ben beethowenı yaşattım ama adolf hitler başkan oldu aman allahım!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PrOmAkHoS Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2006 -Beethoven Viyanada yaşıyordu -Doğduğunda sağır değildi sonradan sağır oldu -------------------- Hitlerde iyi bir devlet adamıydı bence.Alman halkı için yaptı herşeyi.Tabiki Yahudi soykırımının onaylanması kabul edilemez, tam bir vahşet.Ama bugünkü Yahudiler o soykırım sayesinde aldıkları tazminatlarla dünyayı yönetiyorlar;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necrophilia Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2008 kadın çok cesurmuş ben olsam öyle bi doğum yapmam asla!:ermm:delümüdür nedür:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 adoolf hitler çıktı lem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 güzel bir mesaj, özellikle ortadaki çelişkiler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 ozamanın sartlarında kadının doğum yapmaktan baska bı sansının oldugunu sanmıyorum osamanlar dogum kontrolü ve kürtaj die bi secenek varmıydıki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
idril Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 yahu hastalıkların hiçbiri genetik değil niye öldürdünüz adamı boşu boşuna yazıktır:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 aaaa gerçekten $a$ırdımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 ilginc ama cogu kısı zaten hitleri savunuyorken 2.soruya cok da sasırmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.