nevermore Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2010 Bu lanet haberin doğru olmadığına inanmak istiyorum ancak kaynak gayet sağlam.. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140129 Evet habere göre Sonisphere'de de görmeyi dört gözle beklediğimiz ama mide kanseri yüzünden Avrupa tur konserlerini iptal eden efsanevi Heavy METAL vokalisti Ronnie JAMES DIO 67 yaşında,16 Mayıs Pazar saat 7.45 de öldü. Unutulmayacak bir yaratıksın ... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/reviewpics/ronniediophoto.jpg http://www.youtube.com/watch?v=TzLTA2052cc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Dün gece itibariyle “RONNIE JAMES DIO kanserle olan savaşını kaybetti” haberleri üzerine, DIO’nun eşi Wendy konuya dair bir açıklama yapmış. Wendy yaptığı yazılı açıklamada “Şu an hastanedeyim ve DIO henüz ÖLMEDİ!!! Durumu iyi değil, ancak henüz ölmedi. Bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim” demiş. ben de böyle bişey okudum az önce umarım ölmemiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 just one tear for u master! R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=DSRLBS4XR5A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever. - Wendy Dio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 yıkıldım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 cehennemden bizi izliyorsan bekle bizi Dio geliyoruz emanetlerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2010 reveransss..ustad. http://www.youtube.com/watch?v=OU5Lxkb7qKI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=B5Q5fSwpcBs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=cCty2JRn6jU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=i4pfNDJzQ1U Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Çok üzücü gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Lanet olsun .. dağıldım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Dünya da o kadar gereksiz adam varken, Dio'nun ölümü çok acı, onun gibi müthiş biri bi daha da gelmez bu dünyaya; tüm sevenlerinin başı sağolsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 sitede çok genç arkadaşlar var yaş olarak , belki ismini bile duymadığınız biri bizim tanrı dediğimiz . Kimdir nedir neler yapmıştır yazmak için sayfalar yetmez . ancak tek söyleyebileceğim şu hani hep söylenir ya heavymetal ruhu diye , ışte DIO'nun ölümü ile o heavymetal ruhu büyük yara aldı . Eğer ki bu adam olmasaydı birçoğumuzun dinlediği birkaç müzik turu de şu an olmayacaktı. kendi back vokalini kendi yapan dünyanın gelmiş geçmiş en iyi gitaristlerinden (bana göre en iyisi )Blackmore 'un kendisine tanrı lakabı takan bir ilahdan bahsediyoruz . belki çok abarttı diyebilirsiniz ama o ruha sahipseniz sizinde içiniz şu an acıyor müziğin yok olduğunu dusunuyorsunuzdur . Huzur içinde uyu . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Elim ayağım boşaldı... Hala inanmak istemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2010 Lars Ulrich'in vefat haberi üzerine mektubu METALLICA Drummer's Letter To RONNIE JAMES DIO - May 16, 2010 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140156 Huzur içinde yat! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 16 Mayıs gecesi hayata veda eden metal müziğin efsane ismi Ronnie James Dio'yla ilgili taziye mesajları içerisinde, Metallica'nın davulcusu Lars Ulrich'in yazdığı mektup dikkat çekti. Grubun resmi internet sitesinden yayınlanan mektupta Ulrich, Ronnie James Dio ile ilk olarak henüz ergenken, 1976 yılında tanıştığından bahsetti. DİO'YU GÖREBİLMEK İÇİN SAATLERCE BEKLEMİŞ Ünlü müzisyen sözlerine şöyle devam etti "O zamanlar genç bir müzikseverdim ve Dio ile tanışabilmek, en azından bir imza ya da bir fotoğraf alabilmek için çabalıyordum. Bunun için Dio ve grubunun konakladığı Plaza Otel'in önünde kamp kurdum. Onu görmeden oradan ayrılmayacaktım. Nihayet Dio benim orada olduğumu kendisine bildirenleri yanıtladı ve birkaç saat sonra Dio çıkageldi. Son derece nazik ve ilgiliydi. Birkaç dakika sohbet ettik, bana imzalı bir fotoğrafını verdi. O an dünyanın en mutlu insanı bendim. Her şeyi yapmaya hazır ve müzik yapmak için ilhamla dolu olarak oradan ayrıldım. Nihayet aradan çok uzun zaman geçti, biz kendi grubumuzu kurduk ve 2007 yılında Avurturya'da onunla aynı sahneyi paylaşma şansına nail oldum. Bu mükemmel bir andı. O an gerçekten de 31 yıl öncesine bana ilham verdiği güne geri döndüm". Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 :S:S bir efsanevi daha çöküor :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2010 Özledik.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2010 O meşhur, metal ve rock dünyasına malolmuş işaretle ilgili bir kaç ayrıntı aktarmak istiyorum. Bilindiği gibi bu işareti müzik dünyasına Dio kazandırdı. Dio bu işareti babaannesinden öğrenmiş. Bir süre önce Sir James Frazer'ın ''Altın Dal'' adlı, farklı toplumlarda büyü geleneklerini inceleyen kitabına göz gezdirirken, ilginç bir ayrıntı yakaladım. Meğerse Dio'nun babaannesinden öğrenip de müzik dünyasına kazandırdığı bu işaraet, majikal bir gelenekten geliyormuş, ve kötü ruhları, ya da kötülüğü uzaklaştırmak için yapılan majikal temelli bir işaretmiş. Olay yalnızca Dionun babaannesinden öğrenipde yaydığı bu işaretle bitmiyor. Hepimizin bildiği başparmağı, işaret ve orta parmağın arasına sokarak yapılan, küfür ve hakaret anlamlarına gelen, ülkemizde çok yaygın olarak kullanılan işaret de aynı majikal kökenden geliyormuş (yani kötü ruhları uzaklaştırmak için). Bir diğer işaret de işaret parmağıyla, baş parmak birleştirilerek halka yapılan, ve birine doğru gösterince (aha bu eşcinseldir) anlamına veren işaret de tuhaf bir şekilde aynı temele dayanıyormuş (yani gene kötü ruhları uzaklaştırmak için) Dio'yu görünce aklıma geldi aktarmak istedim. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Bir süredir müzik dinlemek bile tat vermiyor ; bilirsin her motorcunun yol şarkıları vardır , ve her motorcu vites değiştirirken bu şarkılardan ilham alır... Milyonlarca insanı üzüntüye boğan yokluğun belki de bizim gibi sessiz çoğunluk için daha da yıpratıcı ... Hiç tanışmadık seninle , ama hep beraberdik .. En mutlu anımda , en üzüntülü anımda ... Her an Her saniye.... Ve Vitesi 3 den 4 de geçirirken artık marş olmuş Long Live Rock'n Roll deyişin.... Bilirsin asi moruk, gök gürültüsü elindedir , kaskın içinde kulaklıktan dinlediğin müzükle meydan okursun evrene .... Ve çığlığın yükselir Gotta get away Holy Diver ................... Her motorcunun yol şarkısıdır holy driver , mutlaka dinlemiş mutlaka vitesi yükseltirken senin yaydığın enerji ile kafa tutmuştur o uzayıp giden asfalta... Kimileri 'sanatçı işte unutulup gidr' desede , ondan çok daha ötesin bizler için .. Bir kahraman , bir idol , bir sevgili , bir baba ... Ne sayarsan say oraya konulabilecek kadar yüce varlığın .., Dedim ya yol şarkıları ile bize eşlik eden sen kim bilir güzl gözlerinle syrediyorsun yine bizi Jump on the tiger You can feel his heart but you know he ’s mean Some light can never be seen diyerek... Şimdi vites yükseltirken içimde hep bir sancı var moruk, hep bir karmaşa ... Kargaşa ... Biliyormusun , Motorlar sustu o gün ... Müzik sustu.... Sen sustun.... Ve tekrar canlandırmak için senin şarkılarına ihtiyacımız var ... Saygı sevgi ve hoş görü ile .... not :bu yazı göcek yolunda motoru sağa çekip long live rock n roll eşliğinde yazılmıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 keep rockin'!..where ever he is. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Müziği,saygıdeğerliği,yüceliği,duruşu,her anlamda her alanda kazandırdıkları,ruhu,sesi,görüntüsü,her şeyi yaşayacak... Bedenen öldü diye her şey bitti gitti değil... Değersiz bir şey bile ölünce en değerli olur,peki ölen zaten en değerliyse... Yere göğe sığdıramamakta haklıyız,yaşarken de sığmıyordu zaten... Bir insanın insanlara,evrene kazandırdıkları yok olup kaybolmadıkça,unutulmadıkça o da ölmez... Dio ilelebet unutulmayacak,metal müziği layıkıyla dinleyen hiçbir insanoğlu onu yaşatmaktan vazgeçmeyecek... Efsanelerin efsanesi oldu,chuck schuldiner gibi o da paha biçilemezdi artık şimdi yeri asla doldurulamayacak bir efsane oldu... Ruhun rahat olsun yüce şahsiyet,sana milyonlarca insan minnettar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 bi önceki metallica mı megadeth mi seçimi vardı ordada oaly yaptım burdada yapim açıkcası adamın tipi hiç hoşuma gitmiyor hiç haz etmedim ewet baya devrim yapmış olabilir müzik dünyasında ama zevk renk parçalarıda hoşuma gitmiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 bi önceki metallica mı megadeth mi seçimi vardı ordada oaly yaptım burdada yapim açıkcası adamın tipi hiç hoşuma gitmiyor hiç haz etmedim ewet baya devrim yapmış olabilir müzik dünyasında ama zevk renk parçalarıda hoşuma gitmiyor bu yorumu ölüm haberini içeren konuda değil de biyografisinde falan yapsaydın keşke... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 bi önceki metallica mı megadeth mi seçimi vardı ordada oaly yaptım burdada yapim açıkcası adamın tipi hiç hoşuma gitmiyor hiç haz etmedim ewet baya devrim yapmış olabilir müzik dünyasında ama zevk renk parçalarıda hoşuma gitmiyor yaptığın hareket bile onun eseri iken ironi .... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 ahh nevermore ahh evet haklsıında napim kanım hiç ısınmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 olay yapmak ifadesi gayet açıklayıcı olmuş..run forrest run,but you're alone.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.