boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2010 [video=metacafe;yt-bFywPNsEdPs/t_rk_televizyon_tarihinin_en_komik_yar_m]http://www.metacafe.com/watch/yt-bFywPNsEdPs/t_rk_televizyon_tarihinin_en_komik_yar_m ac_lar_part_1/ [video=metacafe;yt-QPeRoxOSAYs/t_rk_televizyon_tarihinin_en_komik_yar_m]http://www.metacafe.com/watch/yt-QPeRoxOSAYs/t_rk_televizyon_tarihinin_en_komik_yar_m ac_lar_part_2/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Beyinsiz müsvetteler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Asrın dumurunu yaşattılar bana ''evde illa bişey besleyecekseniz bebek besleyin'' ne demek oluyor :huh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Asrın dumurunu yaşattılar bana ''evde illa bişey besleyecekseniz bebek besleyin'' ne demek oluyor :huh: aslında çok mantıklı bişey söylediler :D kediyi köpeği besliyene kadar alın bebek bakın büyütün diyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 görünenin aksine akıllı olduklarını düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 bunlardan petshopta satılıyo mu :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2010 izlesinler diye yapılmış,izlendi. herşey amacına ulaştığına göre artık dünyaya dönebiliriz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Beyinsiz müsvetteler demişsin sonuna kadar katılıyorum bir insan nasıl bu kadar aptal olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 görünenin aksine akıllı olduklarını düşünüyorum Aynen ......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 izleyebilseydim keşke :/..., videoları göremiyorum, başka link var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 izleyebilseydim keşke :/..., videoları göremiyorum, başka link var mı? türk televizyon tarihi'nin en komik yarişmacilari yazarsan youtube da çıkıyor baktım şimdi ama o da açmıyorsa diğer video sitelerinde deneyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2010 Ben hala bunların gerçek olmadığını savunuyordum ama bu programa çıkmadan önceki, alkollü araç kullanımı sonucu polisle mükaşaya girdikleri videoları da izleyince, gerçekten bu kadar düşünme yeteneği olmayan insanlar olduğuna inandım. Gerçekten çok yazık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.