Wasteland Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2010 İyi akşamlar Ben Uzun Zaman Önce Bir Film İzlemişdim Konusunu hatirliyorum ama adi aklima gelmedi size konuyu anlatsam filmin ismini biliyorsaniz yazarmisiniz Konu : bir grup insan bir evde evden çok apartman yada otel veya depoya benziyor koridorlar var ve koridorlarda odalar var insanlr odalarda yaşiyor hiç o binadan dişari çıkmamişlar nesiller boyu orda yaşamişlar çıkamamalarinin nedenide uzaylı yada onun gibi uzaylıların ucubeye çevirdiği insanlar yüzünden yaşadiklari binanin karanlık kısımlarinda dolaşan ucubeler ve dışarıda dolaşan ucubeler yüzünden nesiller boyu hapis kalmişlar ama tüm ihtiyaçlari önceden giderilmiş gibi yada depo edilmiş ilaçlar yiyecekler herşeleri depo edilmiş uzaylılarin yada uzaylılarin ucubeye çevirdiği yaratılar insanlari ısırınca o insanlarda ucube oluyor Her gece Belli Saatlerde Asıl Uzaylılar Bunlari Ziyarete Geliyor Koridorlarda Dolaşıyorlar Ve Kapısı Açık Olan Kişi Öldürüyorlar Uzaylılar Hergece O saatte geldiklerinde hava buz gibi Oluyor O yüzden O Saate Soğuk Saatler Diyorlar Neyse televizyonda tekkanal ve hep ayni yayinvar uzaylılarin dünyayi işgal etmeye başlamiş ve dünyanin çaresiz olduğu haberi çizgi filim şeklinde anlatilmiş bu yayyin filimin sonunda insanlardan biri çıldırıyor ve diğer insanlari ikna ediyor dışari çıkıyorlar karanlık bir mahhalle ve heryer yaratık dolu pellerinli ucubeler tam ucubeler bunlara saldıracakken havaya bir bakıyorlar aslında dünyada değiiler dünya karşılarinda duruyor ve dünyanin yarisi yok olmuş filimin son sahnesinde bunlar ay yüzeyine yapılmış bir şehirdeler kücücük etraflari camla kaplı sanki birer denek gibiler haberleri yok Bu filmin konusuydu ismini bilen bana yardimci olsun daha detaylı bilgi verebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2010 Bu dünyadan izole olmuş yaşam, uzaylıların her gece gelmesi, köyden birinin çıkıp isyan etmesi falan fena halde The Village- Köy filmini anımsattı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2010 hıım yorumun için teşekkur ederim ama o değil bunda binada yaşiyorlar isyan eden adamda kaçarken ölüyor birde benim izlediğim filim dark city tarzi birşeydi bu arada gece The Village isimli filmi izleyeceğim yorumun üzerine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Ben de bahsettiğin filmi merak ettim, eğer izlemiş olan ve adını paylaşan olursa ben de izlemek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2010 Sanki tv de benzer bir film seyretmiştim çok eskiden adını falan hatırlamıyorum ama zamanını en azından oyuncularını falan hatırlarsan belki bulunur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Tam olarak nezaman olduğunu hatirlamiyorum ama gece yarisindan sonra tv de izlemişdim en az 3 ençok 5 sene önce oyuncularini hatirlamiyorum kafam hafif çakırdı beni en çok etkileyen sahne dünyada yaşadıklarini zannedip aslında ayda bir üstte yaşiyor olmalariydi dark city tarzi sanki birer denek gibilerdi ikinci beni etkileyen sahne ise teleskopla çatıdaki aralıkdan gök yüzüne bakdiklarinda sanki meteor yada ufo gibi cisimlerin başka cisimlerle çarpışıp 'dünyayi sanki tanri koruyor 'muş benzeri bir replik geçmişdi ama dünyada değiller aydan bakıldığında dünyayı görmeyen kısımdalardi sanki soğuk tarafda filmmin konusu hakkinda daha çok bilgi verebilirim yardimlariniz için teşekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Takıntı yaptım filmi iyimi benim gibi obsesif birine yapılırmı bu kurt Bulun , bulalım , bulsunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Bulacağım Gerçekden Harika Ve Unutulmaz Bir Filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Benim de aklıma düştü şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Kafam çakırdı diyorsun da umarım rüya görmemişsindir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 merak ettim:rolleyes: tüm film araştırmacıları devreye girsin lütfen help:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wcreutzfeld Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 filmin hangi yıllarda yapılmış olabileceğini söylersen ararken yardımcı olabilir. 90larınmı yoksa yeni yapım filme mi benziyordu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2010 Hangi Yıllarda yapılmış olduğunu bilmiyorum ama filimdeki efek ve kurgular 2000 yılından önce olmadiğini gösteriyordu yanilmiyorsam kafam çakırdı ama böyle bir filmi unutamam böyle bir rüya gördüysem artık içip içip senaryo yazarim :D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wcreutzfeld Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 La hora fría (2006) Yönetmen: Elio Quiroga Yapım Yılı: 2006 Ülke: İspanya İspanya Tür: Korku, Gizem, Bilim-Kurgu Süre: 1 saat 32 dk Dil: İspanyolca Görüntü Yönetmeni: Ángel Luis Fernández Müzik: Alfons Conde Senaryo: Elio Quiroga Yapımcılar: Sebastián Álvarez ,Jerôme Debève ,Octavio Fernández-Roces http://www.turkcealtyazi.org/resimler/resimb/e620dd57171c502dccf5369add2c76d1.jpg http://www.turkcealtyazi.org/resimler/resimb/5fc6388883830bcb824398dc0d0d7a9d.jpg http://www.turkcealtyazi.org/resimler/resimb/295b32ebec0cf924a814bc9aed8c31cf.jpg http://www.turkcealtyazi.org/resimler/resimb/2102c75bc3e61f0e0605f54ab7ae1176.jpg filmin Uluslararası ismi The Cold Hour - The Dark Hour gibi birşeydi IMDB Acaba yaklaştımmı?? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Gösterdiğin film yeraltında geçiyor. Ayrıca başroldeki çocuğun adı Jesus, o isimle ilgili birşeyler var sanırım filmde. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2010 Film Kesinlikle Bu Budur Çok Çok Çok Teşekkur Ederim Film Yer Altında Geçmiyor Kardeşim Film Harika Birşey Film De Soğuk Saatler Denmesinin Nedenide Ayın Karanlık Tarafı Soğuk O yüzden Çok teşekkur ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wcreutzfeld Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Hepimiz çok mutlu olduk şu an gerçekten teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 teşekkürler wcreutzfeld şu hafta yoğun tempoda olsamda izleyeceğim... umarım tatmin olurum ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Kesin İzleyin Super Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WarLanD Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2010 filmi nette bulamadm bilen varsa ltfn pm atsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.