Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2010 (düzenlendi) http://img215.imageshack.us/img215/4436/ltdenraettekommain67017.jpg IMDB Notu: 8.1/10 Yapımı: 2008 ~ İsveç Türü: Dram , Fantastik, Gerilim, Korku, Romantik Oyuncuları: Kare Hedebrant, Lina Leandersson, Adam Stone, Anders T. Peedu, Bengt Bylund Yönetmeni: Tomas Alfredson Senaryosu: John Ajvide Lindqvist Senaryo (Kitap): John Ajvide Lindqvist Yapımcısı: John Nordling , Carl Molinder Süresi: 1 saat 54 dk Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2010 (Türkiye) 1982 yılında Stockholm'de iki çocuk arasındaki tuhaf ilişkiyi anlatılan bir hikaye.Fakir kesimin yaşam sürdüğü sokaklarda beyaz karlar içinde parkta zaman geçiren Oskar kardan ve soğuktan etkilenmeyen kar yüzlü gizemli Eli ile tanışır. Onlar yakınşatıkca o semtte cinayetler işlenir. wampir olan Eli uzun zamandır kan ihtiyacını babası gidermektedir.Zamanla Eli’nin kan arzusu bela yaratan olaylar çıkartır. az önce bitirdim filmi, alışılmış wampir konusun çok dışına çıkmadan çocuklar üstünden kurgulamışlar , beğendim, devamı çıksa izlerim tavsiye ederim;) Mayıs 23, 2010 Siyah karlaR tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 uzun süre etkisinden kurtulamadığım bir filmdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Bana neden oldukça ağır tempolu geldi ve zor bitirdim acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Bence Harika bir filmdi bunun iki versionu çekildi daha dorusu director's cut versionu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 bu tamamı ile ne beklediğiniz ne bulmak istediğinizle alakalı. birde filmin sizde buldukları vardırki filmi yaşayanlar ve seyredenler arasındaki bariz farkı ortaya koyar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Haklısın Filimde Ne Bulmak İstediğimize Bağlı Birde Filmin Bize Ne verdiğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 film alışılmıştan farklı ama tatlı bulduğum atmosferde çekilmiş, konu akışı aslında normaldi ne yavaş ne hızlı... umarım devamı kısa sürede çıkar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.