Wasteland Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2010 Öncelikle İyi Zamanlar Dilerim Benim sorum şu ben bugün pc ye joystick alacağım ama hem masaüstü pc hemde minibook pc de çalışması lazim usb girşli herhangi bir joystick bu pclerde çalışırmı acaba sorunsuz şekilde Kafamdaki modeller Şunlar : SNOPY SG-401 USB JOYPAD SNOPY SG-104 USB PC JOYPAD SNOPY SG-506 GAMEPAD SNOPY USB-7000 USB VIBRATION BLACK JOYPAD bunlarin fiyatlari 5tl ila 17tl arasi değişiyor (neyapalım öğrenci evi daha yeni buzdolabi aldık finaller başlamadan masraflari aradan çıkartmak lazim paramız buna yetti :) ) Bunlardan hangileri pc de çalışır, sorun çıkartırmı, ömrü nekadardır, çift joystick kulanabilirmiyim, herhangi bir yazılım isterlermi, tüm oyunlarda kullanilirmi, ben ps2 tipi joystick alacağım . Yardım ederseniz sevinirim teşekkurler http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-942-000005-extreme-3d-pro-pc-joystick/productdetails.aspx?I_ID=40651 burdan bakabilirsniz modellere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 SG-506 kullanmadım fakat hoş bir model gibi duruyor win7 uyumlu ve kullananlar memnun kalmış gibi gözüküyor yorumlarda. Minibook'larda da sorun çıkaracağını düşünmüyorum. http://www.hepsiburada.com/snopy-sg-506-usb-duble-shock-pc-gamepad/ProductDetails.aspx?productId=bd94246&categoryId=1086 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Teşekkurler Sorunsuz Çalışır yani Bu arada Xp ve vista Yazılımlarindada çalışırmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 SG-506 kullanmadım fakat hoş bir model gibi duruyor win7 uyumlu ve kullananlar memnun kalmış gibi gözüküyor yorumlarda. Minibook'larda da sorun çıkaracağını düşünmüyorum. http://www.hepsiburada.com/snopy-sg-506-usb-duble-shock-pc-gamepad/ProductDetails.aspx?productId=bd94246&categoryId=1086 Diyorsa alınır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Alıyorum O zaman aksam hemen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Evet çalışır. Vista'nın sağı solu belli olmaz gerçi ama büyük ihtimal sorun çıkarmaz. Xp ve Win7'de zaten sorun olmaz. Herhangi bir sürücü yükleme olayı da yok sanırım tak-çalıştır bir model. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Süper Akşam Alacağım Hepinize Teşekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Aldım Mavi renkli şeffaf içinde mavi beyaz led ışıklar var elektirik akimi aldiğini gösteren ışık kırmızı double shock (titreşim) özelliği var iki pc yede uydu birde driver cd si varmiş son derece hızlı şimdi tadini çıkartim hadi teşekkurler herkeze Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2010 Güle güle kullan o halde hoşuna gitmesine sevindim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2010 teşekkur ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.