Jump to content

Hollenthon

nevermore

Önerilen Mesajlar

http://vampireternal.files.wordpress.com/2009/12/185_photo.jpg

summoning ile ilgili herşeyi bilmeliyim sapıklığında tanıdığım bu grubun kurucusu martin schirenc, silenius yani michael gregor ile kreuzweg ost adlı bir yan grupta da bulunarak hayranlığımı biraz daha artırmış bulunmakta..martin, hollenthon'da gitar, bas, keyboard ve vokal' i üstlenerek arkadaşı mike groeger'e sadece davul ve perkusyonu bırakmış. elena schirenc ise (karısı mı kızı mı nesi bilmiyorum) yine bazı şarkılarda vokal yapmış.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/13144993/Hollenthon.jpg

hollenthon, insanı şaşırtan, farklı farklı şarkılar çıkaran bir grup. bir an klasik müzik üstüne metal dinlerken*, bir başka an scottish wedding music ve bir anda "hoyhaahahoyhaa" şeklinde "noluyoruz max cavalera mı dinliyoruz?" diyebiliyorsunuz. ama bütün bunların üstünde, işte bu hollenthon denilen kendilerine has bir tarzları var. domus mundi, ve with vilest of worms to dwellin yanı sıra, bir tane de bootleg albümleri mevcut.

Bu yüzden baktım bulamadım sizi de tanıştırmak istedim , çok ilginç şeyler yapıyorlar

Ezanı kullanarak giriş yaptıkları şarkı doğu ritimleri ile müthiş olmuş

Vokal,elektro gitar,bass gitar ve klavye olayının üstesinden tek başına gelen martin schirenc abiye saygı duymamak elde değil bir de davulları da çalsaymış süper olurmuş.karısı elena'nın bazı şarkılarda duyduğumuz sesi de harikadır.eğer martin abi davulları da aradan çıkartsaymış bir karı kocanın cocuk yapmaktan sonra yapabilceği en güzel işle karşı karşıya kalabilirmişiz.

Ve müthiş eserleri :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

son paragraf hariç bu yorumu 5sene önce okumuştum hala aynı mı grup hakkındaki fikrin ya da alıntı yaptığın yeri vermelisin,verdiysen de göremedm.bunun dışında woe to the defeated,lords of bedlam,lex talionis iyilerindendir.son olarak en büyük silenius

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...