mistik Oluşturma zamanı: Mart 19, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 19, 2007 -------------------- canlı yayında.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 bir bebekten nasıl o kadar çok şey çıkıyo anlamış değilim:p paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 bir bebekten nasıl o kadar çok şey çıkıyo anlamış değilim:p paylaşım için teşekkürler... değil mi, değil mi?! canlı yayındaki nasıl? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Saol ya. Midem çok hassastır. bu yüzden korkarak tıkladım ama çok harikalar. hiç midem bulanmadı aksine baya bi güldüm )))) Beni gülümsettiğini çin sağol. ışıkla kal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 rica ederim:) benim de midem hassastır aslında:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Bebekler komik: ) onların kusmasından nolur : ))) Ama ikinci yani üfff fena olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXoRCisT Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 yha kadın çirkin olsa nese diicm hani midesi bulanndı ama bu başka bişe yha:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2007 ac karnına izlememek lasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JaCk Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 tövbe tanrıma! hani meğidem bulanmadı ama hepsi zor durumlar yani. karşılaşmak istemezdim açıkcası.. özellikle o canlı yayında spiker nasıl toparladı çok merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 bebeklerde çok güldüm ama canlı yayın da ki kadın neyse de adamın işi zor yani sokakta görseler falan dalga geçerler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bypass Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 bööööööööööğğğğ ıgrendım be o bebkler ne hadı onalr bebek ya bu adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Adam süper ya ama ben onun yerinde olsam direk spikerin üzerine kusardım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Asıl ben spikerin yerinde olsam adamın kustuğunu görünce kusardım:D Video pek dokunmuyor fakat yanımda birisi kusunca kötü oluyorum:D Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 puhahah :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saadulla89 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2007 daha öncede izlemiştim:Dbişeylerin olacağı belliydi adam zor konuşuyor:D iyide insan arkasına döner bari:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.