seth Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2006 efendim bu grupta insanlardan bazıları birbiriyle kavgalı, amacımız bu insanları karşıya geçirmek hemde hepsini Burada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ben bunun koyun tılkı bıde samanlısını bılıodum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest white_lion Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 ben o kadar aklımı çalıştıramıyorum beceremedim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2006 kim kimle kavgalı çhnce mi bilmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x2772 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 zor bayağ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 cok kolay ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Mutlaka çok kolay önce kavgalı olanları barıştırıp tokalaştırıyomuyuz ne yapıyoruz bilmiyorum. Farklı düşünülmesini istiyo oyun. Karşıya geçirme oyunu deil bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2006 ya şunun çözümünü verin kafayı yicem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rogue Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 ee bitti benimki :] http://img527.imageshack.us/img527/4043/zekatestimd6.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 kim kimle kavgalı çhnce mi bilmeli Çincebilmeye lüzum yok türkçesi de var bunun işte --> Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 karsiya => k: bu tarafa => b: k: suçlu ve polis b: sadece polis k: polis ve erkek çocuklardan birisi b: suçlu ve polis k: adam ve erkek çocuklardan kalan b: sadece adam k: adam ve kadin. b: sadece kadin k: suçlu ve polis b: sadece adam k: kadin ve adam b: sadece kadin k: kadin ve kizlardan birisi b: suclu ve polis k: polis ve kizlardan kalan b: sadece polis k: polis ve suclu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Niye çözdün hemen ya biraz uğraşsaydıkkk..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 07-08-2006 da gonderilmiş ilk mesaj. neredeyse bir sene olacak. ))))))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2007 orası öyle de ben daha yeni bakma fırsatı bulmuştum benden önce çözmeni çekemedim işte kardeşim Allah Allah ya :p:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.