nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2010 Voyvoda'nın çok sağlam parçalarından biri.. http://www.yasaktube.com/zNydytaloNi3vLQ-vid-Ben-Oldum-Sevgilim-VOYVODA.html 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2010 Güzelmiş gerçekten sabahın köründe dinledim bi dilime dolandı kaç saat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCORPIONS Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 sesi çok hoşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2010 Çok acıyor canım ... çok .. Ben öldüm sevgilim , ben öldüm , buna hiç hakkın yok.... Helal olsun be Ertan:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 gene döndük mü başa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Çok iyi ama ya:) senenin belli bölümlerinde dilime takılır:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.