theangelofdeath Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2008 http://img2.blogcu.com/images/b/l/o/blogcupericik/1896-2652-gitarist062-evanescence-.jpg Evanescence - Hello Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you she`s not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, I`m your mind, giving you someone to talk to...Hello... Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum...Merhaba... If I smile and don`t believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know I`ll wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Don`t try to fix me Beni tamir etmeye çalışma I`m not broken Ben kırık değilim Hello, I`m the lie living for you so you can hide... Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin *Don`t cry...* *Ağlama...* Suddenly I know I`m not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, I`m still here, all that`s left of yesterday... Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey... Amy Lee,6 yaşında okuldan geldiğinde kızkardeşi 3 yaşındadır, banyoda ölü halde görür,annesi banyo yaptırırken havlu almaya gitmiş hastalığına teşhis konayaman küçük kız,tam da o sırada nöbet geçirir ve küvette boğulur.Amy 16 yaşına geldiğinde bir çocuğun bakış açısından bu şarkıyı yazar,besteler.Fallen albümünde yer alır,hiç canlı çalınmamıştır.Son albümde de Like You kardeşine hitabendir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 İntrosundaki piano insanı alıp çok başka diyarlara götürüyor. Kesinlikle hüzünlü bir şarkı. Missing ile birlikte en sevdiğim şarkılardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 http://tb-509.m6blog.fr/list/photos/evanescence_05.jpg Evanescence - My Last Breath Hold on to me love Sarıl bana aşkım You know I can`t stay long Çok kalamam, biliyorsun All I wanted to say was I love you and I`m not afraid Bütün söylemek istediğim seni sevdiğim ve korkmadığımdı. Can you hear me? Duyuyor musun beni Can you feel me in your arms? Hissedebiliyor musun kollarının arasında? Holding my last breath Son nefesimi tutarken, Safe inside myself Are all my thoughts of you Kendi içimde güvenliyken Seninle ilgili tüm düşüncelerim Sweet raptured light it ends here tonight Tatlı kendinden geçmiş ışık bu, bu gece bitmekte I`ll miss the winter Kışı özleyeceğim A world of fragile things Kırılgan şeylerin evrenini Look for me in the white forest Beni beyaz ormanda ara Hiding in a hollow tree (come find me) Kutsal bir ağacın içinde saklanırken (gel bul beni) I know you hear me Biliyorum duyuyorsun beni I can taste it in your tears Bunu tadıyorum gözyaşlarında Holding my last breath Son nefesimi tutarken, Safe inside myself Are all my thoughts of you Kendi içimde güvenliyken Seninle ilgili tüm düşüncelerim Closing your eyes to disappear Gözlerini kapatıyorsun gözden kaybolmak için You pray your dreams will leave you here Dua ediyorsun bıraksın diye seni hayallerin burada But still you wake and know the truth Yine de uyanıyorsun ve gerçeği biliyorsun No one`s there Kimse yok orada Say goodnight İyi geceler de Don`t be afraid Korkma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Ölen kardesini yazdığı sarkıydı sanırım bu yüzden hic bir canlı performansında sölemiyormus söylediğinde ağlıyormus falan cok güzel bir sarkı evanescencenin tüm sarkıları mütis ve anlamlı ama bu sarkı cok baska Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 bütün şarkıları gibi buda güzel hele o sess bu şarkısı dahada anlamlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 üzgünken dinlediğim parçalardan.. Gerçekten çok iyi yansıtıyo hüznü müziğe. insanın kalbini iğneliyor sanki ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ashley Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2008 taPıoRum Bu şaRkıyA sÜpeR bi$i yha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 http://i5.photobucket.com/albums/y181/SyberHawk/thumbs/evendtbg.gif i tried to kill the pain Acıyı öldürmek istedim but only brought more Ama sadece daha çok getirdim i lay dying Ölmeye layığım and i'm pouring crimson regret and betrayal Ve kıpkırmızı bir pişmanlık ve ihanet akıtıyorum i'm dying praying bleeding and screaming Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum am i too lost to be saved Kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım? am i too lost? Çok mu kayıbım my God my tourniquet Tanrım,sargı bezim return to me salvation Kurtuluşu bana geri ver my God my tourniquet Tanrım, sargı bezim return to me salvation Kurtuluşu bana geri ver do you remember me Beni hatırlıyor musun? lost for so long Çok uzun süredir kayıbım will you be on the other side Diğer tarafta olacak mısın? or will you forget me Ya da beni unutacak mısın? i'm dying praying bleeding and screaming Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum am i too lost to be saved Kurtarılamayacak kadar kayıpmıyım am i too lost? Çok mu kayıbım my wounds cry for the grave Yaralarım mezar için ağlıyor my soul cries for deliverance Ruhum kurtuluş için ağlıyor will i be denied Christ Red mi edileceğim Tanrım tourniquet Sargı bezi my suicide İntiharım http://www.piercingmetal.com/graphics/logo_evanescence.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 http://www.notachristianband.com/fav-broken-thumb.jpg I wanted you to know Bilmeni istedim I love the way you laugh Gülüşünü seviyorum I wanna hold you high and steal your pain away Seni yüksekte tutmak ve acını uzaklaştırmak istiyorum I keep your photograph; Fotoğrafını saklıyorum I know it serves me well Biliyorum ki çok yardımcı oluyor I wanna hold you high and steal your pain away Seni yüksekte tutmak ve acını uzaklaştırmak istiyorum Because I'm broken when I'm lonesome Çünkü yalnızken kırılıyorum And I don't feel right when you're gone away Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum You've gone away Uzaktasın You don't feel me here, anymore Artık burada olduğumu hissetmiyorsun http://www.smilepolitely.com/music/images/sq-shaun-amy-trailer-broken-thumb-180x180.jpg The worst is over now and we can breathe again En kötüsü geçti artık ve rahat bir nefes alabiliriz I wanna hold you high, you steal my pain away Seni yüksekte tutmak ve acımı uzaklaştırmanı istiyorum There's so much left to learn, Öğrenecek çok şey var daha And no one left to fight Ve mücadele edecek kimse yok I wanna hold you high and steal your pain away Seni yüksekte tutmak ve acını uzaklaştırmak istiyorum ˜Cause I'm broken when I'm open Çünkü açık olduğumda kırılıyorum And I don't feel like I am strong enough Ve yeterince güçlü olduğumu sanmıyorum Cause I'm broken when I'm lonesome Çünkü yalnızken kırılıyorum And I don't feel right when you're gone away Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum Cause I'm broken when I'm lonesome Çünkü yalnızken kırılıyorum And I don't feel right when you're gone away Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum You've gone awa Uzaktasın You don't feel me here, anymore Artık burada olduğumu hissetmiyorsun http://images.roxwel.com/images/feat/seether.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 http://www.hotflick.net/flicks/2004_Evanescence_-_Anywhere_But_Home/004ABH_Evanescence_013.jpg How many times have you told me you love her? sen onu sevdiğini bana kaç kere söyledin? As many times as I wanted to tell you the truth. benim sana gerçeği söylemek istediğim kadar How long have I stood here ,beside you? burada, sana yakın ne kadar kaldım? I lived through you, you looked through me. ben sana rağmen yaşadım sen bana baktın Ooo, Solitude ooo,yalnızlık Still with me is only you hala benimle olan sadece sensin Ooo, Solitude ooo,yalnızlık I can't stay away from you senden uzak duramıyorum How many times have I done this to myself? ben bunu kendime kaç kere yaptım? How long will it take before I see? görmeyeli ne kadar olacak When will this hole in my heart be mended? kalbimdeki bu delik ne zaman onarılacak? Who now is left alone? but me yalnız bırakılan kim şimdi? ama ben Ooo, Solitude ooo, yalnızlık Forever me and forever you sonsuza dek ben ve sonsuza dek sen Ooo, Solitude ooo,yalnızlık Only you, Only true sadece sen , tek doğru Everyone leaves me stranded, herkes beni güç durumda terk eder forgotten, abandoned unutuldum,terk edildim left behind. arkada bırakıldım I can't stay her another night onun başka gecesine kalamam Your secret admirer, who could it be? senin gizli hayranın,kim olabilirdi? Can't you you see all along it was me? hep ben olduğumu göremez misin? How can you be so blind as to see right through me? Beni iyi görebilmek için nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorsun? Solitude yalnızlık Still with me is only you hala benimle olan sadece sensin Ooo, solitude ooo,yalnızlık I can't stay away from you senden uzak duramıyorum Solitude yalnızlık Forever me and forever you sonsuza dek ben ve sonsuza dek sen Ooo, Solitude ooo,yalnızlık Only you, Only true sadece sen , tek doğru http://evanescence.m6blog.fr/images/medium_wall-evanescence_01.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2010 I never thought that I'd be leaving you today So alone and wondering why I feel this way So wide the world can love remember how to get me home to you someday We'll be together again All just a dream in the end We'll be together again So many fears were swimming around and around in my mind Who would have dreamed the secrets we would find? I found a world where love and dreams and darkness all collide Maybe this time we can leave our broken world behind tum evrenın en guzel varlıklarından bırı olan Amy Lee'mın guzel sesıyle dınleyın bı de.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2010 Güzelmiş , pek sevdiğim bi grup olmasada Amy'nin hatrına dinlenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2010 Mükemmel bir ses Amy nin hastasıyım ya sanki büyülü bir sesi var ilk duyduğumdan beri dinliyorum ilk olarak da Daredevil de duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.