sis_i Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2010 (düzenlendi) Katy Perry (Katheryn Elizabeth Hudson, d. 25 Ekim 1984), ABD'li şarkıcı ve söz yazarı. İsmini ilk olarak "UR So Gay" ve Billboard Hot 100'de bir numara olan hiti "I Kissed a Girl" şarkısıyla duyurmuştur. Birçok kişi tarafından MySpace şarkıcısı olarak nitelendirilen Katy Perry, aslında 2000'lerin başından beri müzik dünyasının içinde bulunuyor. Gospel dinleyerek büyüyen şarkıcı, ilk olarak 2001'de Katy Hudson isimli gospel albümünü çıkarttıktan sonra müzik çalışmalarına küçük çaplı işlerle devam etti. 2004'te The Matrix isimli prodüksiyon takımına stüdyo vokalisti olarak katıldı. Bir süreliğine ünlülerin prodüktörü Glen Ballard’la birlikte çalışan sanatçı o dönemde çıkması planlanan albümü üzerinde çalışıyordu. Ballard’la birlikte kaydettiği "Simple", "The Sisterhood of the Traveling Pants" isimli 2005 tarihli filmin soundtrack'ine dahil edildi. O döneme kadar plak şirketleriyle uzun süreli anlaşmalara imza atamayan Katy, bu sefer "Simple" şarkısıyla Virgin'in ilgisini çekerek plak şirketiyle albüm anlaşması için masaya oturduktan sonra ilk solo albümünün çalışmalarına başladı. İlk olarak internette ünlenen "UR So Gay" parçasını EP olarak piyasaya süren sanatçının Greg Wells, Dr. Luke, Butch Walker, Max Martin ve Cathy Dennis’le birlikte çalıştığı One of the Boys albümü 17 Haziran 2008'de piyasaya sunuldu. Albümün ilk single'ı "I Kissed a Girl" parçasına seçildi. iTunes listesinde zirveye tırmanan şarkının klibi de internette en fazla izlenen videolar arasında yer aldı. işşşte ennn sevdiiim şarkısı "i love you katy" I KISSED A GİRL This was never the way I planned Bu asla planladığım şekilde değildi Not my intention niyetim değildi I got so brave, drink in hand çok cesurdum,elimden içki Lost my discretion sağduyumu kaybettim It's not what, I'm used to bu alışkın olduğum bir şey değil Just wanna try you on sadece sende denemek istedim I'm curious for you seni merak ediyorum Caught my attention dikkatimi çektin I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti The taste of her cherry chapstick tadı kirazlı rujdu I kissed a girl just to try it bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz It felt so wrong çok yanlış hissettirdi It felt so right çok doğru hissetirdi Don't mean I'm in love tonight bu gece aşık olduğumu kastetmiyorum I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti I liked it hoşuma gitti No, I don't even know your name hayır, ismini bile bilmiyorum It doesn't matter önemli de değil Your my experimental game sen benim deneysel oyunumsun Just human nature sadece insan doğası It's not what, good girls do bu iyi kızların yapacağı bir şey değil Not how they should behave onların nasıl davranması gerektiği gibi değil My head gets so confused kafam çok karışık Hard to obey uyması zor I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti The taste of her cherry chapstick tadı kirazlı rujdu I kissed a girl just to try it bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz It felt so wrong çok yanlış geldi It felt so right çok doğru geldi Don't mean I'm in love tonight bu gece aşık olduğumu kastetmiyorum I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti I liked it hoşuma gitti Us girls we are so magical biz kızlar çok büyülüyüz Soft skin, red lips, so kissable yumuşak, tatlı ten, kırmızı dudaklar, çok öpülesi Hard to resist so touchable karşı koyması çok zor,çok dokunası Too good to deny it reddetmek için fazla iyi Ain't no big deal, it's innocent çok önemli değil,masumca I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti The taste of her cherry chapstick tadı kirazlı rujdu I kissed a girl just to try it bir kızı öptüm,sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz It felt so wrong çok yanlış geldi It felt so right çok doğru geldi Don't mean I'm in love tonight bu gece aşık olduğumu kastetmiyorum I kissed a girl and I liked it bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti I liked it hoşuma gitti Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.