Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2010 http://img268.imageshack.us/img268/9614/psikiyatristshrink20091.jpg Uploaded with ImageShack.us Yapımı: 2009 ~ ABD Türü: Dram Yönetmeni: Jonas Pate Senaryosu: Thomas Moffett Yapımcı/lar: Kevin Spacey, Braxton Pope, Dana Brunetti Süresi: 1 saat 50 dk Oyuncuları: Robin Williams, Kevin Spacey, Saffron Burrows, Joel Gretsch, Jack Huston Ünlü bir Psikayatr olan Henry Carter, hastalarına faydalı olduğu kadar kendisine bu faydayı sağlayamaz. Başına gelen bunalımdan bir türlü kurtulamaz. Marihuanna kullanmaya başlayan Carter, zamanla bağımlısı olur. Kendine olan güvenini ve mesleğine olan inancını yavaş yavaş kaybetmeye başlar. hoş film ... durgun bir zamanınızda izlemenizi tavsiye ederim... 5.8/10 veriyorum.. iyi seyirler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 Teşekkurler Az Önce Bitirdim Filmi Beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.