alperadana Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2010 Merhaba profilime girmek istediğimde hata veriyor ilgilenirmisiniz.şimdiden teşekkurederim sağolun Warning: mktime() expects parameter 4 to be long, string given in [path]/includes/class_userprofile.php on line 260 profilime girmek istediğimde üsteki yazı çıkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2010 Mutlaka ilgilenilecektir ; site adminimiz Nora' ya mesaj atabilirsiniz .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2010 Benim de çıkıyor genel bir hata sanırım. Ama biraz bekleyince sayfa açılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2010 Benim de çıkıyor genel bir hata sanırım. Ama biraz bekleyince sayfa açılıyor. benim sayfam öyle kalıyor can Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2010 Mesajına yanıt verdim.. okuduktan sonra benimle iletişime geçmelisin tekrar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Mesajına yanıt verdim.. okuduktan sonra benimle iletişime geçmelisin tekrar çok teşekkurederim sağolun...herşey düzeldi :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Rica ederim Başka profiliyle başı dertte olan varsa bana mesaj atsın bakalım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Aynı Sorun Bendede Var Mesajla Bildirim Yapdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Ok.. nickini hallettikten sonra bakacağım profiline.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Tekrar Teşekkur Ederim Tamamen Oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2010 Tekrar Teşekkur Ederim Tamamen Oldu İmzama Eski Nicki'mide Yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JunqJaçi Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2010 o hata bendede çıkıyor,profilim gecikmeli açılıyo diğer profillerde olmuyor sadece benim profilimde bende sadece bana özgü sanmıştım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2010 Profil ayarlarından değişiklik yaptığım zaman genelde benimkindede çıkıyor eski ayarlara getirdim mi hata ortadan kalkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2010 Profilime 60 dan fazla resim yükleyemiyorum bu herkes için mi geçerli yoksa sorunlu profil durumu ile mi karşı karşıyayım ayrıca konuyu da güncellemiş oldum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.