evagram Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2010 Ya okulda bir arkadaşım sınavda telefonla kopya çekerken yakalandı kendisi yanacaktı ama suçsuz 60 kişinin ismini vermiş bu 60 kişi hakkında da işlem başlatılıyor.Biri de benim ve o kızı çok iyi arkadaşım bilirdim ve artık yoldan iyice çıktı birkaç kez sınıftakilerin çantasını karıştırırken yakaladık her öğle tatilinde en az 20 lira kayboluyor sınıfça eminiz onun yaptığına.Ve artık beni delirtiyor onu cezalandırmak istiyorum bana yardım edin bir lanet veya spiritüel bir uygulama bilen varsa yardım etsin.Hemen yapmayacağım zaten eğer disipline gidersem yapıcam yardım edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2010 üzgünüm sitede lanet gibi herhangi birine zarar verebilecek bir uygulamanın paylaşımı yasaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2010 Özür dilerim Peki hatasını anlayıp herkesten özür dilemesi ve yaptıklarını itiraf etmesi için birşey var mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2010 Bakın witchcraft bölümünde uygulamalar mevcut aradığınız bilgiler o bölümde , sizin yeteneklerinizi bilmerdiğimiz için vereceğimiz bilgiler sizi çelişkiye düsürebilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2010 Neden büyü v.s başvuruyorsun ki,bunları yapmadan da o kızı düzeltebilirsin biraz sabır ve ne yapacağını bil yeter. Sonuçta karşındaki de bir insan ve başta senin arkadaşınmış bazı sorunları olmuş demek ki böyle davranıyor. Eğer kendin ve sınıf arkadaşların kıza yardım edemiyorsanız ilgili kişilere başvurun onlar ne yapacağını bilir. Büyü v.s yapan biri değilim ama herkezinde bildiği gibi düzgün yapılmadığı takdir de kötü sonuçlar doğurabiliyor ne kendini tehlikeye at nede kızı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2010 Neden büyü v.s başvuruyorsun ki,bunları yapmadan da o kızı düzeltebilirsin biraz sabır ve ne yapacağını bil yeter. Sonuçta karşındaki de bir insan ve başta senin arkadaşınmış bazı sorunları olmuş demek ki böyle davranıyor. Eğer kendin ve sınıf arkadaşların kıza yardım edemiyorsanız ilgili kişilere başvurun onlar ne yapacağını bilir. Büyü v.s yapan biri değilim ama herkezinde bildiği gibi düzgün yapılmadığı takdir de kötü sonuçlar doğurabiliyor ne kendini tehlikeye at nede kızı. Hmm teşekkür ederim çok haklısınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erlkonig Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2010 Kızın saç telini alıp bir kaç düğüm at bir ağacın gibine göm. Ağaç büyüdükçe şanssızlığı da büyüyecektir. Unutma ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi büyü gücünü gizlilikten alır. Ve uyarmadı deme pek zararı yokmuş gibi görünen büyüler bile insanlara tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük zararlar verebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
promise Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2010 Ya okulda bir arkadaşım sınavda telefonla kopya çekerken yakalandı kendisi yanacaktı ama suçsuz 60 kişinin ismini vermiş bu 60 kişi hakkında da işlem başlatılıyor.Biri de benim ve o kızı çok iyi arkadaşım bilirdim ve artık yoldan iyice çıktı birkaç kez sınıftakilerin çantasını karıştırırken yakaladık her öğle tatilinde en az 20 lira kayboluyor sınıfça eminiz onun yaptığına.Ve artık beni delirtiyor onu cezalandırmak istiyorum bana yardım edin bir lanet veya spiritüel bir uygulama bilen varsa yardım etsin.Hemen yapmayacağım zaten eğer disipline gidersem yapıcam yardım edin. arkadaşının sana aynalık fazifesi yaptığını gör kendi içine dön ve öncelikle kendini iyileştir o zaman bütün etrafındaki insanlarda düzelir benzer benzeri çeker. yardım edebildimmi? br dahaki sefer yaşayabileceğin olaylara bu yönden bakıp değerlendirmen için bir öneri........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feelingblack Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 saç telinden başka şeyler de olabilir mi ? öreneğin kişinin bir eşyası falan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 İnsanları lanetleyerek dertlerden kurtulamassın,bu adil bir şey olmazdı.O kızın seni arkandan vurması senin arkadaşlarını iyi seçememen anlamına gelir ki bu da bundan sonra iyi seçim yapacağın anlamına gelir. Dert etme düzelir her şey takma bunları kafana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 saçını başını yol onun direkt çözüm. hatta arkadaşlarınızla toplanın aranıza alıp tokat show yapın. büyüden daha temiz,kısa,masrafsız,zararsız bir yol bu. bu arada konu 2010. belki şuana kadar dövmüşte olabilirsin ehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.