Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 (düzenlendi) 07.03.1980 yılında Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokul öğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim öğretim yılında istanbul anadolu güzel sanatlar lisesi özel yetenek sınavını kazanarak eğitimime İstanbul'da devam etmeye başladı. Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey’de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldı. 1998’de Milliyet gazetesi liseler arası müzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birinciliği kazandı. 1999 yılında Bilgi Üniversitesi jazz vocal bölümüne burslu olarak girdi. Eğitimine 2003 yılında girdiği istanbul teknik üniversitesi türk müziği devlet konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmektedir. Şarkı söylemeyi, spor yapmayı yüzmeyi ve hayvanları çok sever... Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştığı kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn... Seslendirdiği reklam müziklerinden bazıları; Mc donalds, istikbal, Kola Turka. Ocak 14, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 tarkandan sonra iyi çıkış yakaladı. böyle giderse sevilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 çok sevildiği kesinn...inşallah bu temposunu kaybetmeşş. başarılı birii:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Bir kaç gün önce bizim okula teşrif etti.Kesinlikle tarzı,müzikalitesi ve davranışları hoşuma gitmedi..... Emeğine sağlık ama;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bonibon Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Son videodaki şarkıyı duyduğumda öhh yani demiştim.. tam olmuş yani pek dobra:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Aynen benimde dövesim geliyo ne yalan söyleyeyim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 benim Murat Bozla ilgili kötü bi anım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 ben aşığım murat boza ne anın var firdevs merak ettim koca karılar gibi oldum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 öğrendin işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Ben de sinir oluyordum murat boza ama komşumuzun 4 yaşındaki oğlunun bu şarkıda ki hareketlerini görünce onun sevgisi bana geçti galiba bana da sempatik gelmeye başladı.Ama eklenen videoları göremedim bir sorun mu var acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 armagancım ellerine saglık murat boza hastayım çok tatlı çok sexy hareketleri çok manyak hele o gülüşüü ayy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Tarzım değil ama güzelde müzik yaptığını belirtmek lazım ben dinlemem ama kulağa hoşda gelmiyor değil ne diyelim başarılar paylaşım içinde sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2007 önce egoist gelmişti sonra rastlantıdan dolayı kamera arkasıın bir gösterdiler aslında çok mülayim biri ama öyle davranması gerektiğini telkin ettikleri için kasıntı ve egoist davranıyor. Halbu ki özünde mülayim, hoşgörülü egoist olmayan bir insan. ... Böyle davranmaya başlarsa gerçekten egoist olabilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Poptan nefrt edrm ama Murat a hastym hele o dudklr offf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Bir kaç gün önce bizim okula teşrif etti.Kesinlikle tarzı,müzikalitesi ve davranışları hoşuma gitmedi..... Emeğine sağlık ama;) ben bir göbek hatırlıyorum ıyygghh iğrenç yaratık.. o neydi öyle yaa kaç kere çaldı aynı parça beynimize kazındı :wallbash: bu arada 500. mesajımı bu konuya yazmak istemesdim kızdım kendime neyse vesile oldu efendim bu mesajımı şu an kendisine cevap yazdığım siteye gelmeme sebep olan pek değerli üyemiz rimmona ithaf ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 tarzını cok begenmiyorum ama adam çok tatlı ne yalan söyleyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 beğenmiyorum kendisini..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ya şu adamı bu foruma soktunuz ya helal olsun:) ne paranomal bi olay dimi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ben rober hatemo yu bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
criminal Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 çok sempatik biri yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ben rober hatemo yu bekliyorum... ensiferum gel senle biz bi video klip çevirelim bizde konu olalım gnosise, bizide sevsinler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 bosver hocam seveni var sevmeyenı vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tkmelancholy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 aslında bence kaliteli bi sesi var yanlış yerlere harcıyor... bu yüzden de piyasanın kurbanı olmaya mahkum görünüyor bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla34 Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Kolundaki dövmesi güzel ya. Başarılı bir şarkıcı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.