Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2010 paramparça hayatların mucizeleriydik biz. çölde açan çiçek misali suya muhtaç tam eğilip çiçeklerin ağaçların yansıdığı mükemmel tablpodan suyu içerken düş kapanlarının arasına hiç hesapta olmayan bir elin itmesiyle başlamış yolculuğumuz büyümek denilen o uçsuz bucaksız uçurumdan düşerken... bir hata onlarca doğruyu götürür olmuş polyanna bize o muhteşem yalanlarını sergilerken. bir zincirin halkasıyken, hep beraberken her yerde bir depremde onlarca parçaya ayrıldı ruhum her parçanın ayrı bir yönü vardı hepsi kendini öncü ilan etmişken kayboldum aralarında düşüncelerim hatalara muhtaçtı sanki çölde açan başka bir çiçek görünce onu yaşatmak için belki birazda bencillikten, onu çok sevmek için sarıldım olabildiğince biliyordum o farklı bir yaşam incitirsem kırılır solup gider binlerce eşsiz kokuyu barındıran narin yüreği. hiç hesapta yokken bir fırtına ayrı kutuplara savurunca bizi çöldeki seraplara kaptırınca unutunca beni tek kişilik bir intihar düzenledim kendime belki bilinçli belki bilinçsiz. senden koptuğumu düşünürken sen ben aslında sana hep daha çok yaklaşıyordum senin o eşsiz kokularını unutmak için çabalarken bulantıdan başka bir şey vermiyordu hayata dair her şey. biliyorum seni kaybetmek için elimden geleni yaptım sesimi çıkarmadan dahil oldum oyunlara. karar veremiyorum en büyük haksızlığı kime yaptım sana mı yaptım acılara sarılmanı sağlayarak? kendime mi yaptım seni kaybederek? kelimelerim ışıldayışlarını yitirdi bir kelime hiç bir şey anlatmıyor zamanında masallar anlatmaya yeterken. yeni bir maske yaptım kendime taktığımda seni görüyorum bakanlarsa bomboş bir surat ne acı söyleyecek bir sözün bile olmaması hoşçakal bile diyememek ne acı kendine acımak yalnız benim için bakacaktın oysa ne acı bakışlarnı kaybetmek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.