GothicheartS Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2010 arkadaşlar fal bakan kişi oldukça yetenekli ise ne derecede kişiyi açıklayabilir benim bir arkadaş geçende tarot falı baktırmış kadın benim adımı ve deniz kenarında oturduğumu bilmiş bu mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Tarot falı bildiğim kadarıyla baktıran kişinin bir olay karşısında ne yapması gerektiği ve olayın fasla ayrıntıya değinmeden nasıl sonuçlanacağı hakkında bilgi verir...yani tarot falı bakan kişinin medyum olmasına bile gerek yok...tarot kartı anlamını bilen herkez bakabilir...yani bu başına gelenin pek mümkün olabileceğini sanmıorm..ama yinede söylediğim gibi benim Tarot hakkında bildiklerim bunlar yanlışsam düzeltebilirsin arkadaşım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 kartlar okunmuyor,kartlar yardımıyla okunuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 kartlar okunmuyor,kartlar yardımıyla okunuyor. kartlar okunuyor demedim zaten kartların anlamları ile konuya ilişkin cevaplar bulunuyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 dediğimi anlamadınız. kastettiğim, kartların kesin ve net anlamları olmadığı, bakan kişiye göre değiştiğidir. kartlar -eğer ciddi manada fal bakıyorsa- internetten/ kitaptan edindiğiniz manalarıyla sınırlı kalamaz.bakan kişinin yorumu,hisleri önemlidir.bu kadar basite indirgenmemesi gerektiğini düşünüyorum. hissetmiş olabilir ama kartların bu kadar ayrıntı sunabileceğini düşünmüyorum.sadece kartlarsa tabi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 dediğimi anlamadınız. kastettiğim, kartların kesin ve net anlamları olmadığı, bakan kişiye göre değiştiğidir. kartlar -eğer ciddi manada fal bakıyorsa- internetten/ kitaptan edindiğiniz manalarıyla sınırlı kalamaz.bakan kişinin yorumu,hisleri önemlidir.bu kadar basite indirgenmemesi gerektiğini düşünüyorum. hissetmiş olabilir ama kartların bu kadar ayrıntı sunabileceğini düşünmüyorum.sadece kartlarsa tabi:) haklı olabilirsn sadece bildiğim kadarıyla acıklamaya calıştım.sanırıım sn benden daha iyi biliyorsundur bu konuyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 bence fal bakma yöntemleri sezgileri kuvvetli olan insanların hissettiklerine yön verebilmek ve aktarabilmek için sadece aracıdır,fincanı açıp içine bakmadan konuşanlarda var,tarot kartlarına her eline alan bakamaz tabi ama sezgilerde zamanla geliştirilebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 fincana bakmadan konuşmak mı? bu çok saçma değilmi? sonuçta içindeki şekiller göstermiyor mu insanın geleceğini? bakmadan yorumlamak da nerden çıktı anlamadım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 fincandaki şekillerin anlatmak istediklerini bakmadan hissedip anlatıyolar diye düşünüyorum,nerden çıktığını bende bilmiyorum ama sonuçta bu şekilde anlatanda var,kişinin her zaman kullandığı bi eşyasını alıp ona odaklanıp bakan da var..bilgim bu kadar,yakın çevremden gördüğümü paylaşmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.