mescalin Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2006 (düzenlendi) Zeka testine buyrun Beyler lütfen hepiniz bu testi durüst olarak yapın ve sonucunu yazın. Sorular gerçekten şaşırtmalı sorular Aşağıdaki test, 4 basit sorundan ibaret.. > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Düşünmeden hemen cevap vermek gerekiyor. Kolay gelsin > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Soru 1: Tek turluk bir koşuya katılıyorsun, İkinci adamı > >>>>>>>>>solluyorsun. > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Hangi sıralamada yer alırsın? > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >> >>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Cevap: > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Birinci sıraya çıkarım dediysen tamamen yanıldın ! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> İkinciyi sollarsan onun yerini alırsın, yani ikinci > >>>>>>>>>olursun. Ayrıca > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> ikinci soru için lütfen biraz daha az düşün !! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> >>>>>>>>>> Soru 2: Bu koşuda sonuncuyu sollarsan hangi sıralamaya > >>>>>>>>>çıkarsın ? > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>> ;>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Cevap : > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Sondan ikinci dediysen yine yanıldın ! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Biraz düşünsene oğlum! Sonuncuyu nasıl sollarsın ? > >>>>>>>>> color=#ff0000>>>>>>>>>> Sen onun arkasındaysan o sonuncu olamaz değil mi ? > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Cevabı mümkün değil !! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Kafa yormak senin yeteneklerinde yok herhalde. > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Anlaşılan senden iyi bir zayıf halka olur!!! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Hadi bir daha deniyoruz, not tutma ve hesap makinesi > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> kullanma, hemen cevap vermen gerektiğini de unutma ! Ha > >>>>>>>>>gayret !!!! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Soru 3: > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 1000 al > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 40 ekle > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 1000 daha ekle > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 30 ekle > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 1000 daha > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Artı 20 > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Artı 1000 > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Ve artı 10 > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Toplam ne çıkıyor ? > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>> ;>>>>> > >>>>>>>>> Cevap: > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 5000 ??? Yine yanlış !!! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Doğru cevap 4100. > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Aynı hesabı iyi bir hesap makinesiyle tekrar yap... > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Aldığın tüm diplomaları bence çöpe at !!! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Bari bu son soruya doğru cevap ver ! > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Soru 4: > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Aylin'in Babasının 5 kızı var : > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 1. Çaça > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 2. Çeçe > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 3. Çiçi > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 4. Çoço > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> 5. ???? > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Soru: Beşincinin adı ne? > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> İyi düşün haaa.. > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>&g t;>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Cevap: Çüçü??? Yanlıııııııışşş > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> > >>>>>>>>> Aylin, Aylin!!! > >>>>>>>> > >>>>>>> > >>>>>> > >>>>> > >>>> > >>> > >> > Not:alıntıdır Nisan 19, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3lt3m Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 sevmedim bunu ama komikmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2006 BENDE ÇUÇU DEMİŞTİM AMA TÜH.............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 offf ya yanıltmadan bişiy yapamaz mısınnız siz çaktırmayın bilemedim ya çamur atıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 hepsi doruu gerçekten hepsi doruuu ama çok saçmaydı yani çok kolaydıı sorularr daha zoru lazımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Sadece sonuncuyu solladım Gerisinde yanılmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 ya ben niye çuçuuuu diye barıyom ki. çok keyifliydi, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 hepsii doruu çünkü hepsini daha önce duymustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ensar Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 ewet hepsı doğru.(daha önce duymustum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 hepsi doğru ve ilk defa görüyorum çok kolaylar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2006 ilk soru sadece yanlıştı onda da saf anıma denk geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 bu son soru hariç diğer sorular dogru buldum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 hepsi doruu gerçekten hepsi doruuu ama çok saçmaydı yani çok kolaydıı sorularr daha zoru lazımm bencede cok kolaydı ya sorular ...hepsini doğru cevapladım çünkü bazılarını daha öncede duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 1. soru hariç bildim hepsini :pp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 İyi de uzun mesafeli bi koşuda yeterince hızlı olunursa sonuncuyu sollama ihtimaliniz wardır...F1 gibi düşünün mesela diyelim ki sato sonuncu,schumi gelip ona tur bindirebilir...Sırf arkasında diye schumi'nin sonuncu olma gibi bi durumu sözkonusu olamaz...Ya sorunuzda ya da cewabınızda mantıksal bi hata war... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
martiny Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Zeka testine buyrun valla kardeş kusura bakma ama sorular çok basitmiş cevapları dahada basitmiş daha başka sorular varsa paylaşırsan seviniriz teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 herşey güselde aylin kim oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 kardeş ikinci soru yanlış çünkü sonuncuyu sollarsan tur bindirirsin ve böylece yerin değişmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Onu ben çoktan yazdıydım ama saol yine de:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtman551 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 bence çok basitti üzgünüm ama cevapların arkasından geçmek istediğin dalga suya düştü. şimdide benden sana hahahahahahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deat_knight777 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 sonuncu har,ç hepside yanlış ben 3ü anyamadım kaç sefer topladım 5000 cıktı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Evet komikmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest MUSTAFA72-47 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 birici ikinci basitti yaptım diğeri kafamı karıştırdı bence bu zeka testi olmaz daha zor bi şeyler lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MjoRa Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 ben çoğunu biliyordum pek zorlanmadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetoz Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 ben de biliyodum bu testi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.