satyricon Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2010 merhaba benım bı sorunum vardı yardımcı olursanız sevınırm annem doktordu ve muanemzle evımız birbirine baglıydı.labaratuar fln vardı en son odada gecen aylarda bi gece uyumaya calısıyordum normalde yarımsaat kadar bi süre uyuyamam sonrada uykuya dalardım o yarım saat ıcınde yataktayken salona dogru bakıyordum tekrar baktıgımda salonda birisini gördüm ilk bsta bana baktı bıraz "hareketsızdi" bende kım oldugunu anlamaya calısıyordum ılk gordgmde hırsız sandm bı sure bırbırımze baktk sonra bana el salladı sankı bnı bı yere gönderıoms gibi hissettm ordan mutfaga gitti pesnden gtmek ıstemedm uyumaya calstm dalmsm o arada ruyamda labaratuvardan sesler gelıyordu gıtmek ıstemıyordm ama o ses sanki benı cekıyordu tam tv odasına gıderken ayagımdan bı varlık benı cekıp labaratuvara dogru cekmeye calısıyordu bagrmaya calısıyordum ama sesım cıkmıyordu tam labaratuvara gırdıgımde bırden uyanıyordm ve sonra o salonda gordugum varlıgı tekrar görüyordm tabı korktugumdan yorganın altına saklanıodm .aynı durumu her ay 2-3 kez yaşıyorum karabasan dıyebılırz ama o salondakı gördügüm varlık neydı iyice şüphelenmeye başladım ltfn bırısı yardımcı olsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Rüyada Olsa Gerçekde Olsa Gitmediğin İyi Olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 neden anlamadım eskı evıme tatıllerde gidiorm ve o üc ay boyunca 6-7 kez görüyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 O görülen karartılar tansiyondan olur. Aynı şekilde karabasanlar da ya tansiyon ya da uyku felcinden. Al karısı denen olay da lohusa kadınlarda tansiyon değişiminden olur. Yeni anneler karartıların yaklaştığını söylerler rastlamışsınızdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 tansıyon düsüklügü her ay aynı gunde olablrmı doktor cocuguyum az cok blıyorm eskı evme gıttıgımde oluyor btn paranormal varlıkları okudum ve bayanda deılm tansıyon dusmesı asla olmadı bnde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Olan Rüyada Olsa Hayalda Olsa Gerçekde Olsa Paranormal Bir Olaydir Tüm Anlatim Onu Gösteriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 ruyamda zorla cekılıyorum ama o uyumadan once o şeyi görüyorum her ay sadece tek bı evde ankaradayım suanda görmyorm grmekte ıstemıorm ama her ay oluyor atıyorum 23 temmuzda oluosa seneye aynı eve gıttıgımde 23 temmuzda oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 "yardımcı olursanız sevınırm annem doktordu" --- anneniz şu an doktor değil? "doktor cocuguyum az cok blıyorm " ve "tansıyon dusmesı asla olmadı bnde " nasıl bir çelişki? açıklarmısınız? bu arada yoğun psikolojik bir atağa benziyor , bu aralar yoğun stres altındaysanız(iş ve ya okul temposuna yetişmekte güçlük çekiyorsanız), aile içinde kişisel bir dönüm noktalarının genellikle yarattığı halüsinasyonlar,bayılmalar zincirleri ve ya etkileri tabi bu saydıklarımdan herhangi birini ve ya birkaçını yaşıyorsanız bu yukarıda anlattığınız olayı yaşama ihtimaliniz çok yüksek olabilir.. Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 orda bi anlatım bozuklugu haklısınz ama gercekten anlamıyorum her ay aynı tarih aynı mekanda nası olabılıyor buna anlam veremıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Olan Olay Benim İçin Şu Seçenekleri Doğruyor Cin,Ruh İyi Kötü Bilmiyorum Ama Şuana Kadar Zarar Görmemişsin Korkmak Dişinda Kötüyse Bile Zayıf Bir Ruh Yıllardir Yaşiyorsan Bu Olayi Ve Zarar Görmüyorsan Kötü Olsa Bile Zayıfdır Veya Bir Ruhun Yansimasi Bunu Şöyle Açıklayayım Yıllar Önce Orada Olan Bir Olay Ölüm Olayi Her Yıl Ayni Zamanda Tekrarlanir Ama Sadece Anı Olarak Tekrarlanır Ruhun Oraya O anıya Saplanmasi Gibi Bir Film Karesini Tekrar İzlemek Gibi Ama Ama Bu Düşük Bir İhtimal Sana Büyü Yapılmış Ola Bilir Her Hangi Bir Varlık Obsesyon (Musallat) Bir Varlık Seni Rahatsiz Ediyor Olabilir Yada Sana Halisülasyon Gördürüyor Olabilir Kötü Rüya Diğer Seçeneklerse Şöyle Rüya,Hayal Uyanikkende Görülebilir Yanılsama Gibi Yada Birçeşit Rüyada Farkındalık Yada Orada Biriken Enerji Büyük İhtimal Götüdür Bir Varlık Oluşdurmuş Ola Bilir Yada Negatif Enerjiyi Görebiliryorsun Tulpa Etkiside Olabilir Korkuyorsan Geceleri Oda Bu Tür Şeyler Yaşamani Sağlabilir Yanılsama Gibi Hayal Gibi Daha Üretcek Bir Sürü Teori Var Ama Kafam Başka Şeyle Meşgul Senin Yapman Gereken Durum Piskolojik Değilse Eğer Bir Medyum Hoca Bilge Vs Birşeyler Bulup Orda Ne Olduğunu Örenmen Deneyimliysen Bir Büyü Yaparak Orda Ne Olduğunu Örenebilirsin Ordaki Şeyin Ne Olduğunu Örendikden Sonra Sana Yardim Edebiliriz Şu Yöntemlerde İşe Yaraya Bilir VGA Kamerayla Gece Boyu Kayıt Yap Görüntüyü İzle Anormalik Varmi Yada İçerideki Eloktro Manyetik Dalgayı Ölçecek Birşey Bul İşe Yaraya Bilir Ama Bilmiyorum Odada OLan Değişikliklere Bak Eşyalara Odanin Kokusuna Isısına Ne Olursa Kendini Herzamnkinden Farklımı Hisediyorsun Kontrol Et İşde Kolay Gelsin Saygılar Eğer Çok Korkuyorsan Bir Süreliğine O Herneyse Onu Uzak Tutacak Şeyler Var Evde Kolayca Bula Bileceğin Ve Hazirlayip Okuya Bİleceğin Kullana Bileceğin Türden Şeyler Bu Sitede Bulabilirsin Birkısmını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 tamamen anlam veremiyorsan salla unut gitsin , fakat olayı yaşarken ve ya yaşadıktan sonra aklında şimşek gibi bir anlam çakıyorsa (şu yüzden, bundan dolay, bunun için, bu sebeple... gibi) anlamını bilirsin ve ya anlamanı sağlar olayda ki "kötü adam" (tabiri caizse) , eğer çok seçenekli sorular kafanı devamlı kurcalıyorsa ve saplantı olduğunu hissettiğin an şunu da hissettiğin yanın da anla ki bu bir Anlamsız birşeydir Önemi olmayan birşeydir, bunun üzerine gitme gidersen hastalık başlangıcı olabilir vs. her ay-gün-mekan sıralamasını boz ! tavsiyem ,, ve bu aklının sana oynadığı bir oyunda olabilir günlük-haftalık-aylık harmanlanmış stres psikolojisinin etkileri de olabilir.. sıra boz! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 2 yıldır yasıyorum yaz tatillerinde gerçekleşiyor yani 6 ay kadar bi süre ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 suanda ıkı arada bi derede kaldım dıyebılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 belkide tek yol o şeyin(halüsinasyon yada varlık) bulundugu yere gıtmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Hayır Deneyimliysen O Bir Yol Ama Deneyimli Deyilsen Yüzleşmek Sadece Korkularini Dindire Bilir Bilmiyorum Sen Yukarda Dediğim Şeyleri Uygula Uzun Uzun Anlattim Neyapman Gerekdiğini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 anladım fakat mor kuşların tavsıyesıne göre bi çözm yolu olarak yanına gıtmek belkı bu yolla duzelebılır şöyle birşey varki sizin dedignz gibi bi paranormal bi durum varsa ve yanına gıdersem bi sorun olabılecegını tahmin edebliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Dediğim Gibi Önce Ne Olduğunu Ören Sonra Yanına Git Piskolojikse Ayrı Paranormalse Ayrı Önce Ne Olduğunu Ören Yukarda Anlattiğim Yöntemlerle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 tmm tskkrlr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satyricon Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2010 bu durumlar olmadan once her karanlık ortama girebiliyordm korkum yoktu ama artk yanlz kalmaya bile üşeniyorum 17 yasımdayım herhangı bır karartı gördügümde karanlk ortamlarda korkuyorum ışıgı acmadan giremiyorum ki o labaratuvarın karsısındakı odamıznda ışıgı ben oraya gıttıgımde acılp kapanıyordu ödlegın tekı olp cktm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 tansıyon düsüklügü her ay aynı gunde olablrmı doktor cocuguyum az cok blıyorm eskı evme gıttıgımde oluyor btn paranormal varlıkları okudum ve bayanda deılm tansıyon dusmesı asla olmadı bnde Bu tam olarak öyle değil. Bunu nefes teknikleriyle de yapabilirsiniz. Tansiyonun birden değişmesi nabzın değişmesi gibi durumlarda olur. Bunlar nefes alamamaktan, hareket etmekten veya birşeye verilen tepkiden olabilir. Bence eski evinize karşı olan psikolojik bir durum bu. Tabi bana göre böyle. Başka birşey de olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Yarım yamalak türkçe ile birde teori ve çözüm üretiyorsunuz ya. Tebrikler Gnoxis! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wolcanus Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 bide peşinden git bakalım derdi neymiş ögren =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Herkes Elinden Geldiğince Yardım İsteyen Birine Yardım etmeye Çalışıyor Bu Topikde Bu Arkadaş Yalanda Söylüyor Olsa Doğruda Söylüyor Olsa Piskolojkde Olsa Olayı Gerçekmiş Gibi Kabul Edip Bilgilerimizi Ve Deneyimlerimizi Paylaşiyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.