CaDu35 Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2010 Arkadaşlar merhaba. Bir süredir sitedeki tarot ile ilgili konuları okuyorum ve yine çeşitli kaynaklardan bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum. Tarot benim için küçüklükten beri bir tutku.fakat birtürlü kartları alıp bakmaya cesaret edememiştim. Son yıllarda sezgi yeteneğimin daha çok geliştiğinin farkına vardım.ve bu yüzden artık tarota başlamaya karar verdim.yakn zamanda gidip bir deste alacağım.fakat hangi desteyi alabilirim hiç bilmiyorum:confused: ben detaylı bir bakım yapmak istiyorum.Sizce hangi desteyi kullanabilirim ? aşıklar tarotu bana iyi gibi geldi.. fakat genede bilen arkadaşlarımız varsa danışmak istedim.hangi deste bana iyi ve detaylı bir bakım sağlayabilir ? ve izmirde bu desteyi nerelerde bulabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Herkes kendi baktığı desteyi iyi bulur sana yakın gelen deste ne ise onu alabilirsin.İnternet üzerinden yapacağın kısa bir arama sonucu sipaiş üzerine evine getirtebilirsin istediğin desteyi.Deste seçiminde kendi sesini dinle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 internetten alımı pek yararlı bulmuyorum.neden bilmiyorum.o yüzden gidip kendim alacağım.bana aşıklar tarotu çok sıcak geliyor.neden bilmiyorum ama genelde aşk ile konularımı açıyor bu deste ? o yüzden biraz ikilemde kaldım..ben sadece aşk üzerindeki konular için fala bakmayacağım çünkü..bu yüzden klasik destemi,aşıklar mı bilemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 bence klasik deste al. gerçi tarot bakan bir tanıdığının sana hediye etmesi daha iyi olurmuş. nedenini inan bilmiyorum ama benim destem bana öyle geldi.ama boynuzsuzgeyikler de haklı sana yakın gelmesi de çok önemli. sen bence dükkana gidip kutularına dokun o zaman anlarsın hangisini alacağını, tarot his işi ne de olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 tarot bakan bir iki yakınım var evet ama görüşemiyoruz uzun zamandır.o yüzden yakın zamanda gidip kendim alacağım.haklı olabilirsin.en güzeli sanırım kutularına dokunmak,hissetmek.. (: teşekkürler ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2010 http://www.gnoxis.com/showthread.php/34490-Tarot-Kartları-Hakkında-Tavsiye-Lütfen-! biri daha sormuştu benzer bir soru,belki tavsiyeleri işine yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 mm bunu görmemiştim.teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XanaX Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2010 Hangisini tercih edersen et, diğeriyle ilgili tereddütte kalacaksın gibi hisettim ben.. Bence 2sinide al kafan rahat etsin =) + olarak belirtmek isterimki kitapevlerinde var tarot... Ben İstanbul'da Nezih'ten aldım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tedd93 Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2010 Klasik veya çingene tarotu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erlkonig Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2010 Benim tavsiyem bir white rider yönünde. Ben de yeni başladım ve kaynaklarına en kolay ulaşabileceğin deste white rider. Sonra yorum gücün gelişince başka desteleri deneyebilirsin. Direk farklı bir deste alırsan ve yapamazsan tarottan soğursun kartları da küstürürsün. Ama karar yine de senin. Kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2010 White Rider destesiyle ilgili hiçbişey yazmıo forumda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erlkonig Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2010 Pardon kafam karıştı Rider Waite dicektim öteki film ismiydi sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.