ebuzer Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2010 Her zihin, kralı ego olan bir krallıktır. Bana bir şey söylemek, benim için bir şey yapmak istiyorsanız, benimle şu ya da bu nedenle, şu yada bu biçimde bir ilişki kurmak istiyorsanız, krallığımla temas etmek istiyorsunuz demektir. Ben size bir şey söylersem kral olarak söylerim. Uzlaşma, demokrasi, hoş görü vb. şeyler yanlış sözcüklerdir. Yanlış değil, büyük bir olasılıkla bunlar, o zayıf başkaları tarafından kurulmuş tuzaklardır. İmparatorluğumu sınırları ile olduğu kadar gücü ve kralı ile birlikte kabul etmek zorundasınız. Bana "Yüce haşmetmaap!" diye hitap etmek istemiyorsanız yani benim yüceliğimi, büyüklüğümü ve gücümü kabul etmek istemiyorsanız, size büyük bir gereksinme duyuncaya kadar beni beklemek zorundasınız! İşte bundan ötürüdür ki, ben sizinle konuşurken benliğimi ileri sürmem. Sadece krallığım içinde ve kral olarak konuşurum. Siz de bunu bencillik, güç yansıtma ya da benliğini ileri sürmek olarak algılarsınız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2010 siyasal faşizm ayrı olmak üzre,her insan içinde bir küçük faşist barındırır aslında(krallığın kralı ) ama ben severim kendilerini) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zamnest Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2010 Her zihin, kralı ego olan bir krallıktır. Bana bir şey söylemek, benim için bir şey yapmak istiyorsanız, benimle şu ya da bu nedenle, şu yada bu biçimde bir ilişki kurmak istiyorsanız, krallığımla temas etmek istiyorsunuz demektir. Ben size bir şey söylersem kral olarak söylerim. Uzlaşma, demokrasi, hoş görü vb. şeyler yanlış sözcüklerdir. Yanlış değil, büyük bir olasılıkla bunlar, o zayıf başkaları tarafından kurulmuş tuzaklardır. İmparatorluğumu sınırları ile olduğu kadar gücü ve kralı ile birlikte kabul etmek zorundasınız. Bana "Yüce haşmetmaap!" diye hitap etmek istemiyorsanız yani benim yüceliğimi, büyüklüğümü ve gücümü kabul etmek istemiyorsanız, size büyük bir gereksinme duyuncaya kadar beni beklemek zorundasınız! İşte bundan ötürüdür ki, ben sizinle konuşurken benliğimi ileri sürmem. Sadece krallığım içinde ve kral olarak konuşurum. Siz de bunu bencillik, güç yansıtma ya da benliğini ileri sürmek olarak algılarsınız... Bu söz kime ait acaba merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.