Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 Cok girgir birisi tamamini izlemenizi asiri tavsiye ederim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 5 dk dayanamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Ben 6-7 dakika kadar tahammül edebilmiştim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Ben baştan sona izledim adam eski bir uyuşturucu müptelası.. Geldiği yerde artık lise mi ortaokulmu herneyse işte orada çocuklara karşı bi güzel kendini deşifre ediyor. Esprili bi anlatımı var sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 super saolasin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 :):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 "lazim ama tedavi oluyorum" bende trabzonluyum laf sokmus banada:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 konuşmasını beğenmedim, kimi eğlendirmeye çalışıyor... bu şekilde bir şeyler yapmasından önce konuştuğu kişilere hitabını düzeltmeli bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 adam kendi söledi kendi güldü valla nedense pek gülemedim ben:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.