Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 Cok girgir birisi tamamini izlemenizi asiri tavsiye ederim! Alıntı
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Ben 6-7 dakika kadar tahammül edebilmiştim.. Alıntı
faust Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Ben baştan sona izledim adam eski bir uyuşturucu müptelası.. Geldiği yerde artık lise mi ortaokulmu herneyse işte orada çocuklara karşı bi güzel kendini deşifre ediyor. Esprili bi anlatımı var sevdim. Alıntı
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 "lazim ama tedavi oluyorum" bende trabzonluyum laf sokmus banada:D Alıntı
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 konuşmasını beğenmedim, kimi eğlendirmeye çalışıyor... bu şekilde bir şeyler yapmasından önce konuştuğu kişilere hitabını düzeltmeli bence.. Alıntı
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 adam kendi söledi kendi güldü valla nedense pek gülemedim ben:confused: Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.