gri_gandalf Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2010 FRP oyuncularının acil yardımı lazım 2 hafta önce Dungeon setini arkadaşımdan aldım...Yeni DM yim elinizde türkçe senaryo e-kitabı varmı...acilen bana senaryo lazım türkiye dışında oldugumdan satın alamıyorum ilgilenirseniz sevinirim bir ben birde 4 player sevinir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 kendin yaz daha eğlenceli olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 WOW Dan Bahsediyorsan Eğer Yok Kardeş Kusra Bakma Hayirli Olsun Setinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2010 5-6 senedir dm lik yapıyorum ama şuana kadar hazır senaryo kullanmadım.. başlangıç olarak kafanda kucuk bı senaryo yarat.. sonra ona uygun bi harita oluştur çok detaylı olmasına gerek yok kısaca şehirlerin, kasabaların kırallıkların ırkların yerlerını belırle... playerların dogaclama davranıslarına gore oyunun şekillenmesıne izin ver ama aynı zamanda onları cezbedicek ana bir görev koy ortaya... npc leri canlandırırkende doğaçlama yap keyıf almaya bak ..dm sıkılırsa oyuncu hepten sıkılır oyundan.. zaten böyle böyle birkaç acemice geçen oyundan sonra oyunların hem daha keyıflı hemde sıkılmadan daha uzun süre devam ettiğini görüceksin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2010 bende yazıyorum elimde zaten hiç hazır senaryo yok hiçte hazırdan oynatmadım birtek 1 ingilizce el kitabı var .oyunu baya kafama göre yönetmeye başladım benim içinde eğlenceli sadece detay manyagı olduğumdan yoruyor birraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.