Adramelech Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2010 Forum anasayfasının üst kısmındaki son mesajlar bölümünün kullanımını daha kolay hale getirmek için tıklayınca son mesaja gider şekilde yapılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2010 Katılıyorum. Ben çok karıştırdım o olayı daha önceleri. Ve karıştıran da vardır diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Yukarı . Görevliler farketmedi herhalde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seriousline Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Bence de iyi olur o.O Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 İsteğinizi yönetim paneline aktardım yetkililer ilgilenecektir bilginize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2010 Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.