KATA Oluşturma zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2007 BÜYÜK İNSANLARIN HAYATLARI/ Inuo Taguchi -------------------------------------------------------------------------------- LENİN Lenin rahatladı kendisinin bronz heykeli kaldırılınca. Gerçekten yarım yüzyıl boyunca Kızıl meydanda yatıp Beach Boy’ları dinlemek istiyordu, bazı güzel Pazar öğleden sonraları, örneğin, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte, elbette. Fakat itiraf edemezdi bu çesit şeyleri hiç kimseye, o yüzden dikilip durdu bronz bir heykel olaraktan. Düşünün kendinizin bir bronz heykel olduğunu. Sadece dikilip tarihi seyretmek onu yıpratacaktı. NEWTON Bir elma ağacının altında Newton Evrensel Çekim Kanunuyla karşılaştı ve aniden ona aşık oldu. Aman, o gerçekten ebedi bir aşktı- evrensel aşk ve evrenselliğin kendisi aşktı. O gece bütün hünerini kullandı yazdığı bir aşk mektubunda ‘Evrensel Çekim Kanunu ve Onun Ateşli Fonksiyonu Üzerine.’ başlıklı. Evrensel Çekim Kanunu, maalesef Newton’a allah kahretsin seni dedi, çünkü o zamanlar çok revaçta olan Meydan Dansına deli gibi meraklıydı. SÜPERMEN Süpermen bahçede geziniyor tekerlekli iskemlesinde, Hayatın kendisi gaddar, dökülen gün ışığı bu anda kendisi bir lütuf olmasına rağmen. Ben gökte uçarken hala çok gençtim. Uçuyordum, elbette, fakat yine de bilmiyordum gökte uçmanın ne demek olduğunu. Fakat şimdi iş değişti. Göğü uçmak, sanki, küçük parmağını oynatmak gibiydi, ve hatta yarım inçten bile fazla değil. Hayat heybetli bir şaka. Fakak komik, değil mi? Tekerlekli bir iskemle alman gerek ve ondan sonra, süpermen olabilirsin. INUO TAGUCHI -------------------- supermanı sevdım ...hakkaten adam fılm cekerken felç oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 cakilmak boyle bisey galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 evet tam manasıyla bu:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 çok güzel şiirler saol.özellikle superman iyiymiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 malcom sen bılırsın adamın adı neydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 valla bende onu dusunuyorum bı turlu aklıma gelmedı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 benım de gelmedı aklımda charles mıydı ?c ıle baslıodu sankı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Christopher Reeve ya annem hatırlattı:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 ben sana dedım c ıle baslıodu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 annem sağolsun yoksa daha düşüncektım bı dunya:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2007 saolasın sen de benı kurtardın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.