Wasteland Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2010 Su altında akan nehir Bu inanılmaz görüntüler profesyonel dalgıç Anatoly Beloshchin tarafından çekildi. Usta dalgıç, Meksika sularının derinlerinde yer alan Cenote Angelita mağarasında yaptığı keşif dalışında bu inalımaz görüntüleri elde etti. http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16244/1_21112009101842_16244.jpg Denizin ortalama 60 metre derinliğinde akan bu nehir gerçekten görenleri hayrete düşürüyor. http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16244/2_21112009101842_16244.jpg 'Doğa ne ilginç bir oluşum' dedirten bu manzarayı Anatoly Beloshchin şöyle tarif ediyor: 'Önce suyun 30 metre derinliğine indim. Bu bölümde tatlı su vardı. Sonra 60 metre derine indiğimde suyun gittikçe tuzlu bir hal aldığını gördüm. Altımda bir nehir akıyordu. Hem de suyun içinde. Bu akan nehir aslında hidrojen sülfür tabakasıydı. Bu deneyimi herkesin tatmasını isterdim...' http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16244/3_21112009101842_16244.jpg İşte suyun altında akan o ilginç nehirin görüntüleri... http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16244/1_21112009101921_16244.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2010 inanılmaz ve ürpertici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2010 Batmış bir bölge bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2010 Spongebobun saçma arkaplanı mantıklı artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Değişikmiş cidden.. Ama üpertici.. Sağol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 çok güzel..birebir görmenin yaratacağı adrenalin ve serotonin miktarını düşünemiyorum ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 büyüleyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 suyun içinde su ilginç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 O şey su değil algormortiss. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Bu akan nehir aslında hidrojen sülfür tabakası Hepinize Ben Teşekkur Ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 hidrojen sulfur gaz tabakasi.. suyun altinda gercekten inanilmaz bisey.. normalde onun kokusundan durulmaz iyiki suyun altinda ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 O şey su değil algormortiss. nehir diyo ama akan herşey su türevidir hıhh gelmeyin üstüme cahillik..napalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 nehir diyo ama akan herşey su türevidir hıhh gelmeyin üstüme cahillik..napalım Hayır konunun ilk mesajında söylüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oceane Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2010 O adamın yerinde olmak isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Hayır konunun ilk mesajında söylüyor okudum da ne bileyim o şey sıvıdır heralde diye su dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seriousline Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Korkutucu gözüküyor o.O Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 muhteşem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 inanılmaz görünüyo açıklamalar saolsun inanılır kılmış paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 hıdrojen sulfur nıye durup dururken orda oyle akıyo kı ? bı de hıc denız bılımcı yada jeolog fılan bunla ılgılnememıs hanı cıddıye mı almamıslar yoksa bızı asar mı dedıler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 viki 'den aynen çarptım ; *Hidrojen sülfür, renksiz, çürük yumurta kokusunda zehirleyici bir gazdır zehirliyse ordaki bitkimsi canlıların- mercan mı deniyo yosun mu bilmiyorum- yaşayabiliyo olması ilginç... **Kaynama noktası -60,75 °C, erime noktası ise -83,70 °C'dir Denizin 60metre derininde sıcaklık bu kadar düşük mü de sıvı halde bulunuyo bu kısmı da anlamadım. ***Suda ve alkolde oldukça iyi çözünür. suyun içinde olduğu halde nasıl çözülmemiş? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.