Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2010 Gökyüzünde şaşırtan görüntüler Adapazarı'nda gökyüzünde önce bir, daha sonra birden fazla görülen hareket ederek ışık saçan cisimler şaşkınlık yarattı. Ortaya çıktıktan yaklaşık 3 dakika sonra kaybolan ve o anları DHA kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri inceleyen Sakarya Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri yorum yapmadı. İŞTE O GÖRÜNTÜLER - VİDEO Adapazarında merak uyandıran gökyüzünde ışıklar saçarak hareket eden cisimler kent merkezinde gece saat 22.00 sıralarında kaydedildi. Kuzey bölgesinde gökyüzünde önce ışıklar saçan tek bir cisim beliriyor. Yavaş hareket eden ışık saçan parlak cisim şehrin üzerine geldikten kısa bir sonra yükselerek kayboluyor. Bu anlar kamera tarafından tespit edilirken esas şaşırtıcı görüntüler birkaç dakika sonra görülüyor. Yine kentin kuzey bölgesinde birbirlerinden ayrı hareket eden ışıklı cisimler ortaya çıkıyor. Yavaş yavaş art arda gelen ışık saçan cisimler gecenin karanlığında adeta gökyüzünü aydınlatıyorlar. Yaklaşık 3 dakika süren bu görüntüde ışıklar saçan cisimler şehrin üzerine geldiğinde tekrar yükselerek kayboluyor. Görüntüleri inceleyen Sakarya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri "Görüntüler bizimle alakalı degil. Bilemiyoruz" diyerek yorum yapmadılar. DHA Not: Partilerde havaya bırakılan balonlardan olabilir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 bugünlerde heryerden bi ufo çıkyo zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCaSPiaN Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 abi japon feneri onlar ya yani en azından ben öyle olduklarına inanıyorum çünkü küçükler yakındalar ama şaşırtıcı derecede küçükler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Phorcys Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 yorumlardada öyle yazıyo zaten japon feneri bunlar diye hatta yorum yapanlardan biri bitane de ben gönderdim gökyüzüne yarın ufo diye haberlerde filan çıkar diye şaka yaptık aramızda demiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Buna Benzer Ülkenin Farklı Yerlerinde Farklı Görüntüler Görülmüş Ama Bana Kalırsa Üzülerek Söylüyorum Ama Ufo Değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volpula Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Maalesef balon olduklarını düşünüyorum bende.Değişik şekiller falan almışlar birde. Yalnız yorumlarda İsrail'in savaş aletleri, ABD nin casus füzesi vs. yaratıcı fikirler var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 bu seyden yakından gormustum ısıgı azalıp tekrar yukselıyor uzerın den sıgara dumanı gıbı bır duman tutuyor ama benım gordugum basketbol topu kadardı ustelıkde cok yakındım sabıt oldugu yerde duruyor sonra bırden yok oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.