bohemystic Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2010 http://www.seyrusefa.net/musicvideoif.php?vid=ab5d9d9bc İnanılmaz gerçekten bakın bakalım nasıl. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bohemystic Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 http://www.seyrusefa.net/musicvideoif.php?vid=84fb8a395 Buradaysa adam gerçekten Psiball kullanıyor gibi. Aklıma atarideki dövüş oyunları geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 ikinci video biraz sünger bob un sümsük barı yerine sert adamların barına girebilmek için patrickle anlaştığı bölümü hatırlattı,izleyen bilir ) ilki için yorumsuzum gözlük benim değildi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 İkinci videoda adam uçan tekme ile uçsaydı inanırdım ama basit bir tiyatro olma olasılığı yüksek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 waaaoow çok güzel yapıyor kadın gerçekten etrafındaki kişilerden de enerji alıyor bu sırada 2. video yalan gibi geldi bana biraz ama hani street fighter da ryu nun atığı aduket filan bunların gerçekte de olduğunu duymuştum o taraftan olaya psi-ball olarak bakarsak mantıklı aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 bu hacı apla bana kurs falan verir mi acaba gerçekse eğer harika bişey teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duad Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 2. videoda eleman kendisini yavaşlatıyor, ve ayaklarıyla kendini geri iteliyor, full kolpa : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 çin Malı ne bekliosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bohemystic Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2010 ilk video gerçekçi. 3 4 kişiyle daha kolay oluyor sanırım diğerlerinin enerjisini çalarak ama bu kadın bi videoda yüzüğünü 1 cm falan havada tutabildi 2saniye kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
undomiel Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 süper süper. ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Arkadaslar buda benden korzay koçak adlı bir arkadaşın videosu gerçekten süper ben çok beğen dim =) http://www.izlesene.com/video/sprite-korzay-kocak-amp-telekinezi-amp-kasik-bukme/1991693 buda baska bir abimizin numarası buda güzel =) http://www.izlesene.com/video/komik-videolar-kasik-bukme/1261994 korzayınkine bazıları fake demiş ama ben bi sahtelik göremedim varsa söyleyin=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 yaparken biraz zorlandı mı ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2010 1. videodaki kadına söz yok başarılarının devamını dilerim 2. videoyu gözüm pek tutmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 arkadaşlar dikkatli bakın kadının sağ eline! yüzüğe bağlı ince bir ip var. misina da olabilir. resmen sağ eliyle yapıyor. kaşık büken amcamız zaten ilizyonist. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 İlk videoya waoww diye tepki verenlere de aynı tepkiyi ben vereyim telekinezi hakkında bilginiz olmadığı kesin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
undomiel Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 İlk videoya waoww diye tepki verenlere de aynı tepkiyi ben vereyim telekinezi hakkında bilginiz olmadığı kesin .. Bende sana ''waaooow'' diye bi tepki veriyim ozaman. Bende ''süper'' şeklinde bi tepki koydum çünkü ilk video'ya.. o yüzden bu mesajı alınması gereken kişilerden biri olarak görüyorum kendimi.. .) Ancak telekinezi konusunda inan bana her '' bir haltı '' biliyorum.. Hani sen herşeyi biliyormuşsun gibi konuşuyorsun ya.. Şunu söyleyim Video'lardaki bütün kişiler veya kurumlar hepsi ama hepsi dolandırıcı olabilir yada Gerçekten doğruda olabilir bu beni hiç alakadar etmiyo. İlk bayanın video'yuda öyle detaylı detaylı incelemedim açıkcası gecenin bi körü izledim ve yorum yapıp kapattım pc'yi. çünkü sonuçta burda bi paylaşım olmuş. izledikten sonra yorum bırakmak istedim... Dediğim gibi; istiyorsa herhangi bir videodaki kişi dolandırıcının kralı olsun. Umrumda değil... ''NEDEN '' ?? çünkü ben bişeyleri yaptım, bişeyleri becerdim. biliyorum. kendi gözlerimle,kendi benliğimle gerçekleştirdim... Ve inan bu böyle 2-3 günlük birşey değil...bir heves değil... O vakitden sonra birisi çıkıp ukala bir tavırla ,,''sizin birşey bildiginiz yok'' derse, ben kendimi burda öyle uzun uzun açıklamak durmunda hissederim... .) herneyse , teşekürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 rahat ol güzel kardeşim koyarsın buraya kendi videonu anlatırsın ... bende yorumumu yaptım bildiklerime dayanarak.. Telekinezi hakkında bilgin varsa kadının yaptığı şeyin telekinezi ile uzak yakın alakası olmadıgını da anlarsın zaten Ha bide egonu başka yerlerde tatmin et benim üzerimde değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 rahat ol güzel kardeşim koyarsın buraya kendi videonu anlatırsın ... bende yorumumu yaptım bildiklerime dayanarak.. Telekinezi hakkında bilgin varsa kadının yaptığı şeyin telekinezi ile uzak yakın alakası olmadıgını da anlarsın zaten Ha bide egonu başka yerlerde tatmin et benim üzerimde değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 ne ama inandırıcı.. tamam gözlük olayı pek değil ama çatal inandırıcı birde insanlara karşı ön yargılı davranmazsak sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2010 off harbidende fake yahu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 arkadaşları ile şakalasırken o kadar yoğun bir maddeyi enerjisi ile hareket ettirecek kadar da odaklanan biri dünyayı ele geçirir kardeşim hala iddia ediyorum ki komedi bu . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2010 Katılıyorum sana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 kıskanmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Sen nevermore'u kıskanma asıl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2010 uuu çok kıskanıyorum ben büyüyünce nevermore olcam zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.