fcuk the life Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2008 Come in out of the rain thou sayest - but thou ne'er step'st aside; And I am trapp'd, I'm trapp'd A distance there is... None, save me and the bodkin - pitter-patter on the roof: Behold! - 'tis not the rain; thence me it has to be - I will not drink thy vintage wine, my dear; Thou hast heed'd that I am of innocence, yet thou let'st thy lass into peril Thou let'st me be parched; My heart , My heart , My heart , My heart , My heart , My heart , My heart is of frailty, my pale skin is hued damask. When thou thy tears hast hidden, "Come back!", thou sayest - There I soon am to be - but how am I to run when my bones, my heart! Thou hast me bereft! - But run thou sayest; I run , I run ,I run , I run ,I run ,I run , I run ,I run ,I run , I run ,I run ,I run , I run ,I run ,I run , And there and then I behold that a time will come when I again dead will be. Thou tell'st me to leave without delay - I leave I leave I leave... I leave with my bodkin and my tears in my hands; Lo! - the shadows, the sky - descending; So by a dint of smite I gait ere I run and melt together with dusk. In my mind in which is this event, But it seems as if naught is to change anyway?! After all these years thou left'st me down in the emotional depths - The sombre soaked velvet-drape is hung upon me, Turning my feelings ,Turning my feelings away from our so ignorant world: All the beautiful moments shared, deliberately push'd aside - After all these years thou left'st me down in the emotional depths - The sombre soaked velvet-drape is hung upon me, Turning my feelings away from our so ignorant world: All the beautiful moments shared, deliberately push'd aside - A distance there is... A distance there is... Ah bu şarkı.. (http://ktunnel.com/index.php/1010110A/7d511ab349b8c09b495ca0e37bf098c38192e8da98f36bbd24a878bfdffcbf5a9aa087844087eddd17224) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 çok sağlam bir parça ya bunu bazen uyku tutmuyor gece 4 de falan dinliyorum acayip kafa yapıyor profilimdede açılış parçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Aynen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 And I am trapp'd, I'm trapp'd A distance there is bı de araya eskı ıngılızce sokmasalar:D cok guzel parcadır:) tşk ler 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Ben teşekkür ederim, senin sayende tanıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 vesıle olmusum ne mutlu:D -------------------- siren i dinle:) lıstemın sondan 2.sırasında..aegis albumu bılmıyorum anılardan dolayımı her parcası harıka bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trauma Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 zaten theatre of tragedy nin en güzel en sağlam parçalarındandır klibide çok güzeldir filmlerden kısa kısa alıntılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 vesıle olmusum ne mutlu:D -------------------- siren i dinle:) lıstemın sondan 2.sırasında..aegis albumu bılmıyorum anılardan dolayımı her parcası harıka bence:) Yarım saat boyunca profilindeki müzikleri dinlemiş biri olarak biliyorum hepsini.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 söylenecek ne var bilmem ama hemen klibini ekleyem de.. daha bi güzel olsun dedim... http://www.yasaktube.com/index.php?sef=Theatre-of-Tragedy---A-distance-there-is&tag=A+distance+there+is+-+Theatre+of+tragedy&type=tag&video_id=iu6ZRBZPMxk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Sağol rasko klibi vermiştim yukarda gerçi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 ne var....insanın şevkini kırıyon....verdimki işte.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Tamam tamam iyi yaptın. Gerçi senin klipte görüntü fln da yokmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2009 Harika bi parça bu,çok severim Çevirisini okumuştum bi sitede: Duyuyor musun çatıdaki sesleri?Yağmur değil o benim. Kovmadın belki ama,içeri girmekten hala korkan,ama kapına gelmiş olan benim. "Kaç yağmurdan içeri gel" diyorsun ama bilmiyorsun ki sevgilim aramızda bir uzaklık var Bütün o güzel şarkıların bahsettiği bir uzaklık değil belki ama, dip dibe olsak bile kalacak o uzaklık Sıcak olan her şeyi alıp götüren,yalıtan uzaklık Öyle ki yumruklaya yumruklaya kapını çalsam bile yağmur pıtırtısı kadar uzak gelecek Biliyorum ki ne gözyaşları döküldü,dondu buz oldu sonra tekrar kırıldı Ama artık sonunda üzüleceğimiz tek bir kelime çıkmayacak ağzımdan Şarabından içmeyeceğim Sen erkeğini susuz bırakıyorsun,ölüme terk ediyorsun Kalbim ne kadar kırılgan tenim ise ne kadar renkli Güzel zamanlardan kalan bütn o renkler tenimde şimdi ama,içimde sadece karanlık var ve yağmurun çiselemesi gibi soğuk Ama sen,gizlice gözyaşı döktüğünde, "geri gel" dediğinde,nasıl da koşar gelirim hemen yanına Ama nasıl koşabilirim sen benim kalbimi alıp,kemiklerimi aciz bıraktığında? Ama "yetiş" diyorsun ve ben yine de koşuyorum...Koşuyorum ve koşuyorum Koşuyorum be bir an da olsa yanındayım,ama biliyorum Öyle bir zaman gelecek ki ben yine ölmüş olacağım,bana gitmemi söylüyorsun Elimde gözyaşlarım ayrılıyorum,gölgeler ve gökyüzü üstüme kapanıyor adeta Son bir adım daha atıp alacakaranlıkta eriyorum Bütün olanlar var aklımda,ama hiç bir şey de değişmeyecek sanki...Belki de değişmemeli Bunca yıldan sonra beni kendi duygularımın derinliğinde bıraktın Gölgelerle sırılsıklam olmuş kadife bir örtü üzerimde örtülü Bütün hislerimi bu umursamaz dünyadan çevirdim Bütün o güzel anlar, özellikle bir kenarda bekliyor Öyle uzağız ki... ---kaynak:http://www.sarkicevirileri.com--- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Şehvet günahından arınmış kandaşım ol Efendinle ilgili düşüncelerini dizginle Dünyadan bir parlaklık geçti gitti O parlaklık ki, insanoğlunun kalbinde ve zihnindeydi. İnsanoğlu çıldırdı, ışıkla kör oldu Güzelce düzenlenmiş kilise bahçelerinde yabani otlar gibi geliştiler. Ben de önce körleşmiş olabilirim Yıllar beni ustalaştırmış olsa da. Bir maske giyiliyor: "kutsanmış kahin", "en iyi düşünür"! http://www.dailymotion.com/video/x502qt_theatre-of-tragedy-and-when-he-fall_music Merhamet ve affediş, Bu özellikler nereden geldi? Kendinize bir ayna yaptınız, Sırf kendi zevkinizin ahlaksız görüntülerinin göründüğü! Bu ilahi komedya - ilahi tragedya Aptal ve sahte mahkeme Aptal olan, diz çök ve zillerini çal Dünya'yı cennet'ten ayırdık Güldür bizi beyhude akılsızlıklarına Büyük hatalarımıza rağmen-ah, utanç içinde Dünya hatalar için merhem sunmadı Dünya'yı cehennem'den ayırdık. nanmak? uzun zaman önce ölmüş bir sembole? Bir pagan olmayı tercih ederim, çağdışı inançlardan süt emmiş; Aklı peri masallarıyla dolu: Kitap'ın düşünceleri ölü doğmuş. Rahatsızlığın gölgesi, Buraya asla gelme! ...ve o düştüğünde, lucifer gibi düştü Bir daha asla yükselmemek üzere... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la luna Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 keşke brisi bring forth ye shadow u çevirse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.