Cyllwen Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2010 Öyle seveceksin ki kelimeleri, sana yetecekler... Bak şimdi, ben seni çok seviyorum "kelime". sen de beni sevsene. çok sev ama, hiçbir şeye gerek kalmasın.ben "kelime" diyeyim herkes her şeyi anlasın. yaşanmış ve yaşanabilecek tüm hikayelerin içine seni saklayayım. kimse bulamasın. önüm arkam sağım solum sobe olsun ama ben bile bulamayayım.sonra sen kalabalıktan sıkıl. 'götür beni' de elinden tutup seni güzel bi cümleye alayım. o cümle seni yorarsa çağır beni, bütün noktalamalarımı sana sunayım. Bak kelime, sen iste ben seni maviye boyayayım. sen 'niye mavi?' deme kelime; çünkü ben de bilmiyorum. hayır, yok başka renk istiyosan söyle. insanlar gözlerimin içindeki parıltıları sorduğunda ben diyeyim "kelime", sonra sen gülümse. kar yağıyor kelime ama senin mevsimin yok tamam mı? bak kuralları ben koyuyorum bu oyunda. sen bahar yaz kış her şeysin. kelime dinle beni, kime söylüyorum. bana yetmek durumundasın çünkü böylesi sevilemezsin. Kelime, sen bütün ihtilaler, fermanlar ol, ben kalbimde devrim yapayım. sen adını koy, bense nokta (.) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2010 çok masumane bir yazı olmuş, böyle bi anlığına insanın kendisiyle konuşması gibi eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Güzelmiş ,, kelime,,cok derin bi mecaz olabilir tabi öyl mi yaptın bilmiyorum : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık.. ben bunu arşivime kopyalamak isterim bir mahsuru yoksa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2010 çok beğendim , yüreğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.