Hevvez Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2010 Site neden resmi filtrelerde yasaklı?İnternet cafelerin neredeyse hepsinden giremiyorum siteye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2010 Google'a girebildiğin için mutlu olman gerekir bu ülkede 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 O değilde ben sıklıkla siteye giremiyorum, 404 hatası veriyor. Proxy kullanmak zorunda kalıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2010 Site ulaştırma bakanlığının Türkiye genelinde oluşturduğu black list denen listede gnoxisin adı da mevcuttur. Bu yüzden site bazı filtlerde takılmakta ve yasaklıymış gibi gösterilmektedir... Aslında henüz yasaklanmayan sitelerin böyle filtrelerde yasaklıymış gibi gösterilmesi öncelikle Türk halkına sonrasında internet ve o sitenin kullanıcılarına hakarettir. Sonuç olarak resmi olarak bir erişim kısıtlaması gelmeyen sitelerin böyle harcanması ve erişimin engellenmesi özgürlüğe vurulmuş bir bentten başka birşey değildir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2010 evet girilmesi engelleniyor ama onun için bir host dosyası ve bir dns kullanarak rahtlıkla istediğimize girebiliriz host dosyasını upload ediyorum ve dns leri veriyorum host dosyası = http://uploaded.to/file/rilwrs bunu c:\windows\system32\drivers\etc klasörünün içine kopyalıyoruz eski dosya ile değiştiriyor ardından dns ayarlarıda şu şekilde 208.67.222.222 208.67.220.220 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.