optimist Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/34715/omer-urundul-felsefesi Ortalıkta dönen ömer üründül geyiği üzerine bu video kopardı beni :D Düştü:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Birgün ölecem bu adam yüzünden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2010 Tespit doğruda yersiz olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 ne içiyo bu adam merak ediyorum ayrıca, http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kahin+ahtapot+paul+vs+%C3%B6mer+%C3%BCr%C3%BCnd%C3%BCl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 arjantin almanya maçı durum 1-0 almanya atakta +arjantin şimdi bi gol bulsa herşey olabilir almanya durumu 2-0 yapmış +arjantin şimdi bi gol bulsa herşey olabilir almanya durumu 3-0 yapmış +almanya durumu garantiledi gibi ama arjantin bir gol bulsa gerisi gelebilir almanya durumu 4-0 yapmış maçın son anları +e artık arjantininde yapıcak hiçbişeyi yok -ben demiştim,bak defans şey ediyor. +casillas maçtaki en iyi kalecilerden biriydi.( maçta kaç kaleci varsa ) -top kale çizgisini geçerse gol olur. +fühuuvv hakem kart çıkarıcak kırmızı kart çıkarırsa oyuncu oyundan bile atılabilir. -iki takımda gol atamazsa berabere biter. -Eğer kaçırmasaydı, goldü Spiker: Evet şimdi top defoede pasını gerard'a veriyor... Ömer Üründül: Kaleci olmasa gol olacaktı çok enteresan.. hepsi istisnasız ömer üründüle aittir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.