AlemiSir Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2010 OLSUN Uyumadan bir gece Yaşasak bin bir gece Seninle ben sadece Sabah etsek birlikte Göz göze ışık olsun Gecemiz aydın olsun Gel gönül dünyamıza Sevgi ve aşkımıza Girsin o kanımıza Hayat ol canımıza Göz göze ışık olsun Gecemiz aydın olsun Kapansın tüm kapılar Kalsın orada anılar Olmadan ayrılıklar Birlikte yaşasınlar Göz göze ışık olsun Gecemiz aydın olsun Her anı yenilensin Sen benim benimlesin Gönlümün içindesin Aşkımsın sevgilimsin Alem-i Sır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 sözlerin güzel paylaşım için sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Teşekkür ederim, sizde sağolun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MAX PAYNE Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2010 Her anı yenilensin Sen benim benimlesin Gönlümün içindesin Aşkımsın sevgilimsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Teşekkürler sizlere, sağ olun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CelladKKK Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Kapansın tüm kapılar Kalsın orada anılar Olmadan ayrılıklar Birlikte yaşasınlar güzel..paylasım için tşk.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Benden de, sizlere teşekkürler, sağ olun! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 bu şiirlerin hepsini alem-i sır diye tek bir başlıkta açabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 bu şiirlerin hepsini alem-i sır diye tek bir başlıkta açabilirsin. Çok teşekkür ederim ve evet bu fikir sahibi sizden bunu bana bir jest olarak yapmanızı ve bana bunu birdirmenizi rica eylesem kabul buyururmusunuz. Çok özür dileyerek sakın bir art niyet veya başka bir şey düşünmemenizi rica ediyorum. Sadece sizden bir jest olarak istekte bulundum. Şimdiden gönülden teşekkürlerimi size sunuyorum! …mutlu eylemek! Her bir çiçek, bir gün demek Her gülücük, bir öpücük demek Hep birden, çiçek ve gülücük Budur işte, insanı mutlu eylemek! Alem-i Sır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Alemin sırrımı kalmış hey dostum aşıksın sen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 okudukça ferahlatıyor okudukça umutlanıyorum ya sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 …bulut! Unutmak ile asla olmaz umut Umut demez sana, beni unut Umuttan ayrılma sakın, onu tut Masmavi gök, dolmasın bulut! Alem-i Sır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.