AlemiSir Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2010 (düzenlendi) ..buğulu yaşlar! Her giden, o yoldan geri dönse.. Gurbetten gelen yolcu gibi keşke Ne mutlu olurdu, gönüllerimiz Sevgiyle aşk atan, o kalplerimiz Her gün yollarda gözler olmazdı Ha geldi! Ha gelir! Ağlamazlardı Seven kalpler, asla ayrılamazlar Gurbet yolcusu onlar, olamazlar Sevgiyle ile aşk, nasılsa bir bütün Ruhla bedenide, ayıran ölüm! Her gün yollarda gözler olmazdı Ha geldi! Ha gelir! Ağlamazlardı Gurbete giden yolcu musun sen Seviyorum ben, diyemezsin sen Sevgi, aşk nedir? Bilemezsin sen Beni ağlatsan da, gülemezsin sen Her gün yollarda gözler olmazdı Ha geldi! Ha gelir! Ağlamazlardı Sevgiyle başlar, kopmayan aşklar Kalpler, şehvet arzusu ile atarlar Damarlarda akıp, dolaşan kanlar Akmasa gözlerden, buğulu yaşlar! Alem-i Sır Temmuz 26, 2010 AlemiSir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 genel olarak 10üzerinden 6 veriyorum,,, şu kısım "Etle kemik gibi, ayıran ölüm!" Etle ruh gibi, ayıran ölüm! olsatydı keşke.. teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 genel olarak 10üzerinden 6 veriyorum,,, şu kısım "Etle kemik gibi, ayıran ölüm!" Etle ruh gibi, ayıran ölüm! olsatydı keşke.. teşekkürler:) Selamlar ve çok teşekkür ederim. Şiirimi okuyarak ve düşünerek kendi düşüncenizi yorumunuzda açıkladığınız için sağolun. Bu teklifiniz bana o mısrayı şu şekilde; "Ruhla bedenide, ayıran ölüm!" olsa dahja iyi olacağı fikrini verdi ve o şekilde değişiklik yaparak, oraya ekleyeceğim. Her şey için ve düşünerek verdiğiniz, öneri ve puanınıza da ayrıca teşekkür ederim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 ben teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlemiSir Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Sağ olun, sağlıcakla kalın, dilerim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.