KemStruo Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2010 2 yıldan fazladır A.s ve Lucid rüya ile ilgileniyor ve deniyorum yapıyorum... Fakat bende bişeyler var rüyada gördüğüm şeyleri gerçek hayatta yaşamış gibi oluyorum Yapmadığım şeyleri ama yaptım diye hatırladığım şeyleri arkadaşlarıma anlatıyorum Bi ara arkadaş o gün ben yanındaydım öyle bişi olmadı dedi o an anladım... Neden bilmiyorum ama bu durumdan dolayı yalancı durumuna düşüyorum.. Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 bu durumun astral ile bağlantısı nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SupersonikSinan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Lucid yüzünden oluyor bu. Kendini çok kaptırmışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Evet Lucid rüya hakkında bahsettiklerinin aynısnı yaşadım.Hatta bazen dejavu yaşıyormuşum gibi oluyor bunu yanımdakilere söyliyorum ve garip garip bakıyorlar =). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2010 Olur arada böyle şeyler bu sabah aynısı bana oldu. Kalktım evde olmayan bir poşet dolusu çikolata aramaya tadını çıkar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 hepinize teşekkür ederim yani yaşadığım iyi bişi mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Ne iyi ne kötü bence. Normal bir şey yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2010 dengeyi sağlayamadığının göstergesi. dengeyi sağlamaya çalış. eğer sağlayamayacaksan bence hiç uğraşma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.